Smink nélkül férfinak nézni a bájos Jennifer Garnert

Jennifer Garner smink nélküli arca úgy fest, akár egy pasié, pedig a színésznő tud igazán szép is lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garnert a közelmúltban smink nélkül kapták le, a 37 éves amerikai színésznő pedig megdöbbentően festett szépségápolási szerek nélkül. A bájos sztármami sosem tartozott a tipikus cicababák közé, ám most egyesen úgy nézett ki, akár egy férfi.


A sminkesek és stylistok belőle is képesek néhány óra alatt lélegzetelállító bombázót faragni, ám a jelek szerint Garnert nem különösebben izgatja, hogy milyen állapotban örökítik meg a lesifotósok.

Ő nem retteg attól, ha smink nélkül kapják le

Az ő hozzáállása pedig talán még mindig jobb, mint azon megszállott sztárhölgyeké, akik betegesen rettegnek attól, hogy kiszolgáltatott állapotban fotózzák őket. Éppen ezért bármit hajlandóak megtenni azért, hogy tökéletességük hamis álcájával tévesszék meg rajongóikat.

Természetesen nincs mit csodálkozni azon, hogy Jennifer Garner nem sok időt fordított arra, hogy kicsinosítsa magát. Ben Affleck felesége két kisgyermek édesanyja, akiket odaadó szeretettel nevel, ebből adódóan akadnak nagyobb gondjai is a sminkelésnél.

Szerinte férje lassú rendező

A sztárpár mellesleg immáron négy éve él boldog házasságban. Az Alias című sorozat sztárja azért elmondta, hogy nem igazán szeretne egy olyan filmben szerepelni, amit Affleck rendez. Szerinte ugyanis férje nem éppen a leggyorsabb rendező, neki pedig időben ágyba kell dugnia a kislányokat.

Garner legújabb filmjének, a The Invention of Lying című komédiának a producere elmondta, klasszikus anyaként tekint a színésznőre, aki a forgatás alatt igyekezett minél több időt tölteni Violettel és Seraphinával.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Garner szerénysége is egyedülálló, a csinos sztármami ugyanis kikotyogta, hogy soha többet nem fog a vásznon meztelenkedni, mert szerinte a világ ennél jobbat érdemel.
Ezt is szeretjük