Szülés után 4 héttel ledobta ruháit a teltkarcsú sztármami
Büszke testére
Jennifer Ellison alig egy hónapja szülte meg kisfiát, és máris meztelenül pózolt a Calendar Girls plakátjához.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akiknek nem jelent gondot a szülés, másoknak meg az nem okoz nehézséget, hogy meztelenkedjenek.

De a britek szőke színésznőjére, Jennifer Ellisonra történetesen mindkét kitétel ráillik. A 26 éves sztár ugyanis alig négy hete, egészen pontosan február 4-én adott életet kisfiának, Bobbynak, aki férjétől, a bokszoló Robbie Tickle-től született.

Nem szégyelli testét

Most pedig máris ledobott magáról minden ruhát, és büszkén pózolt a maga természetességében, nem törődve azzal, hogy teste őrzi még a terhesség alatt rárakódott pluszkilókat. No, azért a sztár nem holmi férfimagazin kedvéért mutatta meg magát meztelen valóságában, hanem egy színdarab kedvéért.

A szépség ugyanis szerepet kapott a briteknél nagy sikerrel futó Calendar Girls komédiában, ami ebben a formában szeptemberben debütál majd a liverpooli Empire Theatre színpadán.

Mint elárulta, Ellison alig várja már, hogy dolgozhasson, mert egyszerűen megőrül, ha nem csinálhat semmit. A tervek szerint két hónapig lesz látható a darabban, olyan brit színésznők társaságában, mint Jean Boht, Ruth Madoc és Denise Black.

Pucérkodó öreglányok

Érdekesség, hogy az igaz történetből eredetileg mozifilmet forgattak 2003-ban, Julie Walters és Helen Mirren főszereplésével.

A Calendar Girls - nálunk Felül semmi címmel ment a moziban - egy nőegylet tagjairól szól, akik úgy döntenek, készíttetnek magukról egy naptárat, és azt árulják, hogy ily módon gyűjtsenek pénzt a helyi kórház javára.

Végül cseppet sem hétköznapi naptár születik: a hölgyeket ugyan hétköznapi nőegyleti tevékenységek között fotózzák le, ám teljesen meztelenül!

A sztori valódi szereplői egyébként tíz évvel később megismételték akciójukat, bár a dolog érthető módon már nem ütött akkorát.

Ezt is szeretjük