Miért posztolta magáról ezt a képet Jennifer Aniston? Elindultak a találgatások
Jennifer Aniston új posztja miatt felbolydultak a rajongók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Találgatásra adott indokot, hogy Jennifer Aniston olyan képeket posztolt magáról a Facebookon, ahol még hosszú volt a haja, és egy sejtelmesen átlátszó felsőt visel.

Ezt a képet posztolta most
Rögtön azután, hogy 2013-ban levágatta a haját

Mint ahogy a szöveg jelzi, a kép nem most készült - hiszen most már eleve rövid a haja, ahogy azt mi is megírtuk -, ám akkoriban érezte magát igazán elemében.

Vihar a paradicsomban

A rajongók és a jól értesültek természetesen azonnal tudni vélték, hogy a párkapcsolatában lehet zűr, ugyanis egy nő akkor tölt fel magáról ilyen szexi képeket, ha bizonyítani akar valakinek vagy önbizalmat gyűjteni.

Jennifer Aniston és párja, Justin Theroux év végén akart összeházasodni, ám elhalasztották az esküvőt. A pár egy meg nem nevezett barátja azt nyilatkozta, azért tolták el a frigyet, mivel a színész megcsalta a Jóbarátok sztárját.

A 42 éves színész Robert Downey Jr.-nál volt házibuliban, ahová egyedül érkezett, ám nem egyedül távozott. Egy szőkeséggel elég bensőséges viszonyba került már a partin is, végül pedig együtt is mentek el.

Talán éppen emiatt kezdett el Aniston régi képeket közzétenni magáról az interneten, megmutatva Theroux-nak, mit is veszítene egy esetleges szakításkor.

Különköltöztek?

Ami talán már nincs is messze, a Life & Style magazin tegnap ugyanis címlapon hozta, hogy a pár különköltözött. Egy állítólagos barát elmondta, már biztos, hogy nem békülnek ki, hiszen visszamondtak minden közös tervet - így nem vesznek közös lakást és a gyerekről is letettek.

Ezek után viszont máris más megvilágításba kerül az a két napja tett nyilatkozata, melyben azt mondta, a harmincas éveitől egy igen kínos időszak köszöntött az életébe. Ahogy fogalmazott, igazi kései hibázónak számít.

- Harmincasok! Irány a terápia! Takarítsátok ki a szemetet és a zajt. Értsétek meg, kik vagytok! Fejlődjetek. Le is mondhattok dolgokról, ha nem vagytok boldogok, azzá válhattok. A boldogság egy választás - mondta.

A 45 éves színésznő tele van tervekkel, 2014-ben egész estét filmet akar forgatni, ám a kamera másik oldalán szeretne helyet foglalni és rendezni.

Ezt is szeretjük