Esküvő után pár milliócska! Jennifer Anistonnak jó hetei vannak

Férjhez ment, majd hatalmasat kaszált egy reklámszerződéssel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 46 éves Jennifer Aniston végre kimondta a boldogító igent szerelmének, Justin Theroux-nak, akivel 2011-ben jöttek össze. Theroux és Aniston kapcsolata nagyon szenvedélyesen indult, alig néhány hónap után már közös otthonukban hajtották álomra a fejüket, két éve pedig el is jegyezték egymást. Az esküvőre a legnagyobb titokban került sor 2015. augusztus 5-én a sztárpár Bel Air-i luxusházában.

A meghívott vendégek közt szerepelt Lisa Kudrow, Emily Blunt, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi és Jimmy Kimmel is. A menyasszony tanúja Courteney Cox volt. A párocska a lagzi után szinte azonnal útnak indult Bora Borára, hogy ott töltsék a mézesheteket. Ha a magánéleti boldogság még nem volna elég, Jennifer lebonyolított egy sikeres üzletet is, amellyel 5 millió dollárt keresett.

Képes összeállításunkból még több részletet megtudhatsz a színésznő esküvőjéről és a titokzatos reklámszerződésről, amellyel hatalmasat kaszált!

Képeken a sztárok dekoltázsa melltartóval és anélkül!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan áll egy merész, kivágott ruha a sztárokon melltartóval és anélkül! Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük