Jennifer Love Hewitt smink nélküli szelfije: a Szellemekkel suttogó sztárja 44. szülinapja alkalmából posztolta a fotót

Jennifer Love Hewitt február 21-én ünnepelte 44. születésnapját, amely alkalmából egy természetes fényképet osztott meg magáról.

jennifer-love-hewitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Love Hewitt 2005-ben kapta meg élete nagy lehetőségét, ő lett a Szellemekkel suttogó sorozat főszereplője, akit imádtak a tévénézők.

A színésznő a 44. születésnapján egy őszinte fényképpel jelentkezett be a közösségi oldalán, amelyen egy gramm festék sem látható az arcán. 

Jennifer Love Hewitt smink nélkül

Az Instagramján tette közzé a smink nélküli posztot, amelyen csak úgy ragyog. Vonásai természetesen szépek, és látszik, hogy mennyire boldog ezen a napon. Szülinapi bejegyzésében hálát adott gyermekeiért és férjéért, aki mindig támaszt nyújt számára a nehezebb időszakokban is.

„Hajnali 4-kor keltem, és 44 éves lettem! Mélységesen hálás vagyok, áldott, boldog, bár néha bizonytalan vagyok az öregedés miatt. Három hihetetlen gyermek anyukája, a legjóképűbb és legcsodálatosabb férfi házastársa vagyok, és egyben nagyon izgatott is az évvel kapcsolatban. Érzem a varázslatot a levegőben, és szeretem a varázslatot. Köszönöm, anya, hogy életet adtál. Hiányzol nagyon! Most pedig elvégzem a dolgomat, és később ünneplem a születésnapomat is. Atticus túl korán kelt, és boldog születésnapot énekelt nekem! A szívem szó szerint elolvadt. Most pedig menjetek ti is, szép napot mindenkinek! Születésnapom van, szóval tudom, hogy te is képes vagy rá!” - írta a fényképéhez.

A színésznő tartalmát hamarosan ellepték a dicsérő kommentek, nagyon sokan megjegyezték, hogy igazi kortalan szépségnek számít, akin sosem foghat az idő vasfoga. Rengeteg pozitív véleményt kapott azzal kapcsolatban, hogy smink nélkül mennyivel jobban néz ki, mint festékkel az arcán.

Lady Gaga smink nélkül

Az énekesnő előszeretettel posztol a közösségi oldalaira szexibbnél szexibb képeket, amelyeken megmutatja, hogy mennyire csinos és bevállalós a stílusa. A természetesség sem áll távol tőle, amelyet az Instagramjára posztolt fényképe is megerősít. Megosztott posztjában natúr arccal, smink nélkül kapta lencsevégre magát. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük