Jennifer Lopez ennél rövidebb ruhát nem is viselhetne - Csoda, hogy nem villantott
Nem találnád ki, hol viselte ezt a szettet.

jennifer-lopez-piros-mini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez mindig őrülten szexi szettekkel vadítja a rajongóit. Amikor csak tudja, megmutatja a rafinált ruhákba bújtatott, tökéletes testét, holott - szinte hihetetlen, de - jövőre már ötvenéves lesz.

Ilyen miniruhát viselt

Az énekesnőt és ex-baseballjátékos kedvesét, Alex Rodriguezt egy edzőteremből távozva kapták le tegnap, J.Lo pedig nem mindennapi ruhát viselt. Sokan kócosan, izzadtan és ziláltan távoznak edzés után, de nem az Ain't your mama című sláger előadója - Jennifer Lopez egyenesen a Grammy-díjkiosztóra is mehetett volna a sportcentrumból, olyan fantasztikusan nézett ki.

A sztár egy piros, aszimmetrikus miniruhát viselt, melyből szinte mindene kilátszott - elég lett volna egy nagyobb lépés, és máris közszemlére került volna a fehérneműje is. A kurta kis szettet egy aranyszínű magassarkúval és színben hozzá passzoló táskával dobta fel, a haját pedig szoros lófarokba fogta.

Kedvese is csak ámulattal tudott adózni a külsejének - nem is csoda, hiszen nincs még egy nő, aki egy izzasztó edzés után is ilyen dögösen festene.

J.Lo legmerészebb fellépőruhái

Volt olyan, hogy Jennifer Lopez egy szál semmiben állt a színpadra. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a legmerészebb szettjeit, melyekben alaposan felizzította a hangulatot a közönség soraiban.

Ezt is szeretjük