Jennifer Lopezt megcsalta a vőlegénye? Az állítólagos szerető is megszólalt
Jessica Canseco már kénytelen volt reagálni a pletykákra.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-megcsalas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez a hétvégén jelentette be, hogy kedvese, az ex-baseballjátékos Alex Rodriguez - azaz becenevén A-Rod - egy hatalmas gyémántgyűrűt húzott az ujjára. A sztárpár két éve van együtt, és már egy közös házat is vásároltak, hogy elférjenek a korábbi házasságukból származó gyerekeik.

Bombaként robbant a megcsalás híre

Mindenki örömmámorban úszott az eljegyzésük hallatára, csak úgy özönlöttek a jókívánságok. Néhány nappal az eljegyzés után azonban érkezett egy érdekes tweet is, Jose Canseco baseball-játékostól, aki ezt üzente az énekesnőnek: "Most nézem a World of Dance című műsort, és Jennifer Lopez éppen Alex Rodrigueznek üzenget. Szegény kislány, fogalma sincs róla, hogy A-Rod az exfeleségemmel csalja őt, még nem tudja, milyen ember valójában".

Ezt még egy sor poszt követte, melyben arra kérte Rodriguezt, hogy fejezze be a megcsalást: "Alex Rodriguez, fejezd be a szemétkedést, és ne bánj úgy Jennifer Lopezzel, mint egy rakás szarral", "Egy hónapja épp Jessicával voltam, amikor hívta", "Ha kell, hajlandó vagyok hazugságvizsgálatnak is alávetni magam, hogy bebizonyítsam az igazamat".

jennifer-lopez-alex-rodriguez-megcsalas-nagy

Az exfelesége, Jessica Canseco ez idáig hallgatott, azonban az őt körülvevő médiacirkusz arra késztette, hogy megszólaljon az ügyről:

- Azok a vádak, amikkel Jose illetett engem, egyáltalán nem igazak. Évek óta ismerem Alexet, és legalább öt éve nem is láttam őt, szóval holtbiztos, hogy nem feküdtünk le egymással. Vele és Jenniferrel is jóban vagyok. Josénak meg azt üzenem, hogy játsszon tovább a képzeletbeli barátaival - nyilatkozta az állítólagos szerető.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük