Az 54 éves Jennifer Lopezről szexi, fehérneműs képek készültek: dögösebb, mint valaha

Jennifer Lopez 54 évesen sem szégyenlős a kamerák előtt, az Intimissimi arcaként most ismét fehérneműre vetkőzött.

Jennifer Lopez fehérneműs fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez 2023 tavaszán lett az Intimissimi arca. Az 54 éves világsztárról most szuper dögös fotók készültek az olasz márka legújabb kollekciójában.

Jennifer Lopez fehérneműs fotókon

„Embrace your power” - azaz „Ragadd meg az erődet”, írta az 54 éves énekesnő az Instagram-oldalán megosztott képsorozathoz. 

A leírásból az is kiderül, hogy a művészi, de szexi képeket Norman Jean Roy fotós készítette, aki legutóbb a Vanity Fairnek csinált egy lenyűgöző fotósorozatot Anne Hathaway-ről.

Jennifer Lopez a képeken az Intimissimi legújabb Silky Intimates kollekciójának darabjaiban pózol, melyek elsősorban a visszafogottság és a kényelem jegyében születtek. Ezt igazolja az is, hogy a világsztár néhány fotón a márka varrás nélküli darabjait viseli, mely köztudottan az egyik legkényelmesebb fehérnemű típus.

A fotózáson Lopez egy barna selyemanyaggal tette titokzatosabbá és persze még szexibbé a megjelenést, de dívához hűen az arany karika-fülbevaló sem maradhatott le. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck plasztikáztattak: ezt csináltatták meg magukon a szakértő szerint

Jennifer Lopez és Ben Affleck arcát elemezte a plasztikai sebész.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük