Jennifer Lopez csillogó estélyiben tündökölt a táncos műsor fináléjában: telitalálat volt a kreáció
Jennifer Lopez a World Of Dance fináléjában kápráztatott el mindenkit.

jennifer-lopez-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A World Of Dance névre elkeresztelt táncos tehetségkutató fináléját tegnap vetítette az NBC csatorna az Egyesült Államokban. A zsűri között volt Ne-Yo, Derek Hough és Jennifer Lopez.

J. Lónál jobb zsűritagot nem is választhattak volna a produkció kitalálói, hiszen karrierjét táncosként kezdte, csak később kezdett el színészkedni és énekelni. Profi és szexi mozgását a mai napig rendszeresen megmutatja a nagyközönségnek a színpadon, és ha az adott szerep megkívánja, akkor természetesen a filmjeiben is.

Jennifer Lopez csillogó ruhája

Ahogy a nagy show-műsoroknál szokás, általában a finálén viselik a leglátványosabb és legszebb ruhákat a zsűritagok, ez most sem volt másképp. Az 51 éves díva egy csillogó estélyiben keltett feltűnést. A fekete Balmain-kreáció egy áttetsző köpenyből és egy földig érő szoknyából állt. A felsőrészét ezüst flitterekkel dobták fel. Nagyon illett hozzá ez a szett.

Az énekesnő Instagram-oldalán kérte meg a rajongóit, hogy utánozzák le a külsejét, és a fotókon mindenképpen jelöljék be az oldalát is, így könnyen visszanézheti a felvételeket. A leglelkesebb rajongók minden kreativitásukat felhasználva belevetettek apait-anyait, hogy minél jobban leutánozzák az 51 éves sztár szettjét. Monika Chojdak énekesnő elég ügyesen megoldotta a feladatot. Közösségi oldalát nézve egyértelmű, hogy az egyik legnagyobb J. Lo-rajongó a világon, még a világsztár is bekövette őt.

A Mariolajlolover Instagram-oldalt működtető ruhatervező lány is ügyesen megoldotta a kihívást, az énekesnő lájkolta is a fotóját. A képhez odaírta, hogy négy és fél órájába telt, mire megalkotta a ruhát, viccesen megjegyezte, hogy már a kezeit sem érzi a sok munka miatt.

Így fest J. Lo smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Jennifer Lopez, Lady Gaga vagy éppen Demi Lovato smink nélkül.

Ezt is szeretjük