Az 51 éves Jennifer Lopez kivágott estélyit viselt: dögös címlapfotó készült róla
Jennifer Lopezről irtó szexi képek készültek.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez már a '90-es évek vége óta uralja a szórakoztatóipart, az elmúlt évtizedekben hatalmas sikereket ért el a zene- és a filmiparban is.

Karrierje elején is páratlan szépség volt, de az idő vasfoga szinte semmit nem fogott rajta, sőt, dögösebb, mint valaha, ezt bizonyítja legújabb címlapfotózása is. A népszerű kolumbiai énekessel, Malumával pózolt együtt.

Jennifer Lopez a Billboard címlapján

J. Lo és a 27 éves zenész két új dala, a Pa Ti és a Lonely szeptember végén jelent meg. A két sztár közös romantikus filmje, a Marry Me 2021 februárjában jelenik meg a tervek szerint, közös projektjeik kapcsán kerültek a Billboard címlapjára. Az énekesnő egy kivágott, bársony estélyiben pózolt, elképesztően nézett ki benne. Stylistja egy Mônot-ruhát adott rá, amelyben hosszú combjait is megvillanthatta.

Legújabb filmjüket februárban, Valentin-nap környékén mutatják be, remélhetőleg a világjárvány nem húzza keresztül a számításaikat. A film középpontjában J. Lo karaktere, Kat áll, aki a világ egyik legnépszerűbb énekesnője. Beleszeret a Maluma által megformált Bastianba, házasságra készülnek, ám a férfi félrelép az asszisztensével, Katet annyira megviseli a történet, hogy egy koncertje közben törik össze, majd a közönség közül megpillantja az Owen Wilson által alakított Charlie-t, és végül hirtelen felindulásból hozzá megy feleségül. Kat és Charlie szerelmének kialakulását dolgozza fel az alkotás.

Lopez számos filmben bizonyított már, Malumának viszont ez lesz az első komolyabb szerepe, az énekes az interjúban megjegyezte, hogy az első jelenetük pont egy veszekedés volt, aminek felvétele után Owen Wilson megdicsérte, milyen jól hozta a karaktert, ez a fiatal zenész számára nagy elismerés volt, hiszen ő rendelkezik a legkevesebb filmes tapasztalattal közülük.

A filmzenében több Maluma- és J. Lo-dal is feltűnik majd a rajongók legnagyobb örömére.

Jennifer Lopez és lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lett J. Lo lányából.

Ezt is szeretjük