Kamerák előtt kotyogta el! A népszerű színésznő Brad Pitt új kedvese?

Jennifer Garnert az utcán faggatták a lesifotósok, akiknek azt mondta: Brad Pitt-tel randizik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garnert hétfőn edzés után az utcán vették körbe a lesifotósok Los Angelesben. A 44 éves amerikai színésznő meglepően jókedvű volt, és egyáltalán nem idegesítették az őt követő paparazzók, akiknek váratlan bejelentést tett, kezében a reggeli kávéjával.

- Brad és én járunk - vallotta be a háromgyerekes anyuka, aki a nyáron egyébként visszafogadta hűtlen férjét, Ben Afflecket. Az egyik lesifotós erre rögtön visszakérdezett, hogy tényleg jár-e a válófélben lévő Brad Pitt-tel, mire Jennifer Garner elnevette magát, és csak annyit tett hozzá viccelődve: nem nagyszerű?

Mielőtt bárki is komolyan venné a csinos színésznő meglepő szavait, szögezzük le, hogy természetesen csak viccelődött a lesifotósokkal. Erre pedig minden oka meg is lehet, hiszen biztosan örömmel tölti el, hogy férjével sikerült rendezniük hullámvölgybe került házasságukat, arról nem is beszélve, hogy végre nem a saját magánéletéről faggatták.

Sztárok, akik megbocsátották párjuk hűtlenségét

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a sztárpárokat, akik túl tudtak lépni szerelmük hűtlenségén!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük