Kész hercegnő: Jennifer Aniston áttetsző estélyi ruhájához tiarát is húzott
Jennifer Aniston ilyen szettben tündököl a Dumplin' című filmjében.

jennifer-aniston-tiara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston az új filmjében igencsak szokatlan karaktert alakít: egy texasi édesanyát játszik, aki nemcsak komoly szépségversenyeket rendez, hanem ő maga is szépségkirálynő volt egykoron.

Hercegnős estélyit visel a filmben

Ennek fényében a lánya nincs könnyű helyzetben, különösen, hogy kicsit sem hasonlít gyönyörű édesanyjára. Willowdean alacsony, kövér és egyáltalán nem olyan, mint a lányok a szépségversenyen. Anyukája - akit Aniston alakít - csak Dumplin'-nak, azaz Puffancsnak becézi, és többet foglalkozik a versenyek résztvevőivel, mint vele.

Jennifer Aniston úgy is néz ki a filmben, mint egy királynő, különösen a verseny alatt forgatott jelenetekben, ahol áttetsző estélyiben és tiarában pózol. A februárban 50 éves színésznőnél nem találhattak volna jobbat a szerepre, hiszen még mindig olyan tündöklő szépség, mint huszonéves korában volt.

jennifer-aniston-tiara-nagy

A Jóbarátok egykori sztárja ezt nyilatkozta az új filmjéről:

- Ez az egész nevetséges. Örülök, hogy anyukám nem küldött gyerekként ilyen versenyekre, bár őszintén szólva nem is tudott volna. Tudod, hogy néztem ki gyerekként?! Na, mindegy, szerencsére változnak az idők. Erről szól a film is. A szépség nem egzakt dolog, és nem szabad, hogy a társadalom határozza meg, hogy mi a szép és mi nem.

Örülök, hogy a bikinis részt is hivatalosan törölték a versenyekről. Tudod, mi az a bikini body? Szerintem minden test, amire bikinit húztak, az bikini body, és nemcsak az S-es méretűek, akik kerek popóval és darázsderékkal rendelkeznek. Lépjünk tovább ezekről a sztereotípiákról - nyilatkozta az InStyle magazinban.

Ezt is szeretjük