Jennifer Aniston kiszőkült: új frizuráját agyondicsérik

Jennifer Aniston a The Morning Show című sorozat miatt alakult át.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston a világ legsikeresebb színésznői közé tartozik, 2020-ban a The Morning Show című sorozata miatt több jelölést is kapott, a SAG Awardson még díjat is nyert, sőt, Golden Globe-ra is jelölték, de végül azt az elismerést nem sikerült megkaparintania.

Érdekesség, hogy pár évvel ezelőtt vissza akart vonulni a színészkedéstől, ugyanis egy szerep teljesen elszívta az összes energiáját, ez még azelőtt volt, hogy elvállalta volna a Morning Show főszerepét, aminek köszönhetően számos kritikus szívébe belopta magát. Jelenleg a széria második évadját forgatják, emiatt Aniston frizuráját is átalakították kicsit.

Jennifer Aniston új frizurája telitalálat

Chris McMillan sztárfodrász úgy gondolta, ráfér a vérfrissítés a februárban 52. szülinapját ünneplő Aniston frizurájára. Bár már évek óta szőkésbarna volt, de az új évadra egy még szőkébb árnyalatot varázsolt neki, emellett egy kicsit vagányabb fazont vágott neki. A sorozatoknál egyébként gyakran csinálják azt a fodrászok, hogy az új évad kezdetére kicsit átalakítják a színészek külsejét, hiszen a trendek folyamatosan változnak, ehhez pedig ők is igazodnak.

A rajongóknak nagyon tetszett a végeredmény: "Úristen, imádom ezt a színt és az új fazont, annyira jól áll neked!", "Ez valami lenyűgöző! Köszönöm, hogy mindig adsz valami inspirációt arra, milyen hajat vágassak magamnak legközelebb!" - írták a kommentelők.

Ahogy az alábbi, november végén készült képen is látszik, kicsit sötétebb volt itt még a színésznő frizurája. 

Aniston mindig is inspiráló hatással volt a rajongóira. Ki ne emlékezne az ikonikus Rachel-frizurára a Jóbarátokból? A rétegesen vágott, arcát keretező frizura, amit még a sorozat elején vágtak neki, annyira jól állt neki, hogy sok millió nőnek megtetszett világszerte, ezért többen is ezt a frizurát kérték a fodrászuktól, olvasható a Mindörökké Jóbarátok - Az epizódok története című könyvben, amit Gary Susman, Jeannine Dillon és Bryan Cairns írt. Az ikonikus hajat szintén McMillan csinálta.

- Azt javasoltam neki, hogy le kéne növesztenie a frufruját, kicsit világosítani a haján, és kipróbálni valami újat. Levágtunk a hosszából, aztán rétegesre alakítottuk, hogy hozzáigazítsuk a frufruhoz. A többi már történelem. Rendszeresen utána kellett vágni, hogy szépen kiemeljük a rétegeket. (...) Sokat kell foglalkozni vele, nem az a fajta frizura, hogy megmosom, és már megyek is. Kell hozzá hajszárító, körkefe, csak akkor lehet szépen megcsinálni. Ha valaki nem szívesen bíbelődik a hajával, akkor ezt nem neki találták ki - idézte egy könyv a sztárfodrász egyik korábbi interjúját, amit a The Telegraphnak mondott.

Bár mindenki odáig volt a Rachel-frizuráért, Aniston ki nem állhatta azt.

- Életemben nem láttam ilyen ronda hajvágást. Tényleg nem értem, hogy lett ennyire népszerű - ezt már az Allure magazinnak mesélte a színésznő.

Nagy gondot okozott neki, hogy bár a sorozatban tökéletesen álltak a tincsei, otthon már nem tudott mit kezdeni vele, úgy gondolta, úgy festett a fején, mint egy borzas partvis. 

A nagy Jóbarátok-kvíz

Teszteld le tudásod, mennyire vagy képben a Jóbarátok sorozattal!

Ezt is szeretjük