Látni sem bírja egymást Jennifer Aniston és Justin Theroux - Nem szépen váltak el egymástól?
Véletlenül sem akart összefutni az egykori álompár.

jennifer-aniston-justin-theroux-szulinap-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston és Justin Theroux voltak Hollywood egyik legnagyobb álompárja - rajongók milliói könnyezték meg a hirtelen válásukat.

Már látni sem akarják egymást

2018. 02. 16-án jelentették be hivatalosan, hogy nem bírják tovább egymás mellett, ezért külön utakon folytatják:

- Hogy véget vessünk a találgatásoknak, szeretnénk bejelenteni a válásunkat. A döntés közösen született meg az év végén. Egyikünkben sincs harag, legjobb barátokként folytatjuk az utunkat, de úgy éreztük, hogy párként már nem működhetünk tovább. Alapesetben ezt csendben kezeltük volna, de nem szerettünk volna alapot adni a rosszindulatú pletykáknak, így inkább úgy döntöttünk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba.

Bármi más, nem tőlünk származó információt kérlek, ne vegyetek komolyan, ez az igazság a kapcsolatunkat illetően. Tiszteljük és szeretjük egymást, de már csak barátokként - nyilatkozta akkor Jennifer Aniston a válásuk okáról az Associated Press-nek.

Tegnap Jimmy Kimmel kisfiának, a kis Billy-nek volt az első születésnapja, amire természetesen az egykori sztárpár mindkét tagja hivatalos volt, azonban úgy érkeztek, hogy nehogy összefussanak egymással - amikor Jennifer megérkezett a partira, Justin egy másik kijáraton távozott is, hogy elkerüljék a kínos találkozást.

Mindketten ott voltak a szülinapi zsúron.
Mindketten ott voltak a szülinapi zsúron.

A parti egyik résztvevője ezt nyilatkozta a DailyMailnek:

- Jennifer láthatóan ideges volt, amikor megérkezett a születésnapi bulira. Minden bizonnyal nem akart összefutni az exférjével, ezért odaszólt, amikor elindult, hogy Justin addig távozhasson. Amint Jen megérkezett, az exférje el is tűnt a partiról, mindössze negyven perc után. Jen sem maradt túl sokáig: ő két órát maradt a buliban - mondta az eseményről.

A rajongók már meg is kezdték a találgatást - sokak szerint Justin Theroux-nak vaj van a füle mögött, azért iszkolt el olyan gyorsan, amikor megtudta, hogy volt felesége is ott lesz a partin. "Én itt valami huncutságot szimatolok. Meglepően gyorsan jelentették be a válást, Theroux meg menekül az exe elől...", "Már csak egy kérdésem van: vajon mit művelhetett Justin Jennel?!", "Asszem, meg is válaszoltuk a kérdést, hogy ki miatt kellett beadni a válókeresetet..." - írták a Twitteren.

Ezt is szeretjük