Smink nélkül igazi csúfság az ismert pornósztár
Bizonyító fotóval
A népszerű pornószínésznőt nyaralás közben kapták le, smink nélküli arca pedig megdöbbentően rosszul festett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pornósztárok esetében alapkövetelmény, hogy ápoltak legyenek, napozzanak vagy szoláriumozzanak, nem beszélve a markáns sminkről, amely nélkül el sem kezdődik a forgatás. Akárhogy is, Jenna Haze nem az a tipikus szépség, bár az ügyes stylistok és sminkesek belőle is képesek igazi dominát faragni, aki aztán rendesen megizzasztja partnereit a kamerák előtt.


Persze, ahogy ez lenni szokott, a valóságban Jenna Haze teljesen átlagos hölgy, aki smink nélkül meglehetősen kiábrándítóan fest. Az ismert pornószínésznőt szeptember 8-án Maui szigetén kapta le egy szemfüles paparazzi - a leleplező fotókon pedig jól látszik, a színésznő alakjával semmi gond, viszont korántsem biztos, hogy kozmetikai szerek nélkül is gerjednének rá a pasik.

Nem plasztikáztatta mellét

Elképzelhető, hogy a pornósztár előző este sokáig bulizott, és a kialvatlanság is nyomott hagyott rajta, mégis megdöbbentő látni, hogy mekkora a különbség festett és festetlen arca között. De hát smink ide vagy oda, öröm látni, hogy a tucatnyi díjjal jutalmazott Haze mintegy évtizedes pályafutása során nem pumpáltatta fel melleit.

Annak idején Jenna Haze jó tanuló volt - elmondása szerint egészen addig, amíg fel nem fedezte az ellenkező nemet és a szexet. Ez aztán egész életére rányomta bélyegét, ugyanis 15 évesen kibukott az iskolából, majd magántanuló lett. Mindeközben olyan rosszul fizető munkakörökben dolgozott, mint gyorséttermi kiszolgáló és benzinkutas.

Gyorsan beletanult a szakmába

19 évesen egy közkedvelt anaheimi nightclubban megismerkedett Craven Moorehead színész-rendezővel, aki azonnal szerepet ajánlott neki. Haze örömmel fogadta el a felkérést, és két nap múlva már munkába is állt. Első jelenetében eredetileg csak orálisan kényeztette volna két partnerét, ám olyannyira belelendült, hogy végül mindkettejükkel szeretkezett.

Legkomolyabb kapcsolata egy operatőrhöz fűzte, akinek a kedvéért három évig nem dolgozott férfiakkal a kamerák előtt. 2006-ban, szakításukat követően tért vissza férfifaló pornószínésznőként.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A korhatáros filmek mellett egy-egy rövidke jelenet erejéig feltűnt például a Superbad és a Crank – Felpörögve című mozikban is.

Ezt is szeretjük