Kamu volt a halálhír! Életben van Jeff Goldblum

Az amerikai színész halálos balesetéről szóló beszámolók valótlanok voltak, mégis pillanatok alatt bejárták a világot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Június 25-én egyszerre két gyászhír rázta meg a világot. Szívrohamban elhunyt Michael Jackson, és a hosszú ideje rákbeteg Farrah Fawcett is örökre lehunyta szemét.

Múlt hét csütörtökön azonban napvilágot látott egy harmadik halálhír is, ami szerint Jeff Goldblum ugyancsak életét vesztette egy balesetben.

Az akkori beszámolók arról szóltak, hogy az 56 éves amerikai színész Új-Zélandban, új filmjének forgatásán halálos balesetet szenvedett.

Állítólag mintegy 20 métert zuhant a northlandi Kauri golfpálya egyik szirtjéről, és azonnal szörnyethalt. A döbbenetes hírt azonnal átvették a hírportálok és a sztárblogok, holott később kiderült, hogy az egész kamu volt!

- A Jeff Goldblum haláláról szóló hírek teljesen alaptalanok. Ügyfelem jól van, jelenleg Los Angeles-ben tartózkodik – közölte Goldblum szóvivője.

Harrison Ford is meghalt már

Nem ez volt az első eset, hogy hollywoodi sztárok valótlan halálhírét keltették, ami aztán pillanatok alatt bejárta a világot.

A közelmúltban például olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint Harrison Ford nyomtalanul eltűnt a francia Riviérán egy hajókázás során.

Mindez azért is megdöbbentő, mert Ford és Goldblum jelenleg együtt forgatják a Morning Glory című vígjátékot, amelyben Diane Keaton és Rachel McAdams is szerepel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az elmúlt években más sztárok sem kerülhették el, hogy ismeretlenek meglehetősen bizarr tréfát űzzenek velük. 2006-ban Tom Hanks, 2008-ban pedig Tom Cruise haláláról számoltak be többen – természetesen tévedésből.

Ezt is szeretjük