Kiderült! Ezzel a dögös színésznővel bővül az RTL Klub sorozata
Jeanne Tripplehorn, az Elemi ösztönből ismert pszichiáter a Gyilkos elmékben szerepel majd.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 49 éves dögös színésznőt, Jeanne Tripplehornt leginkább az Elemi ösztön című erotikus thriller szexi pszichiátereként ismerhetjük.

Paget Brewster
Elemi ösztön
Jeanne Tripplehorn

Ősztől pedig az RTL Klub képernyőjén is rendszeresen feltűnik majd, ugyanis ő pótolja Paget Brewster színésznőt a Gyilkos elmék című sorozatban.

Szexi pszichiáter

Tripplehorn filmes karrierje még 1991-ben kezdődött, majd alig egy év múlva megkapta máig legismertebb szerepét, a pszichiáternőt az Elemi ösztönben. Itt olyan sztárokkal játszhatott együtt, mint Michael Douglas és Sharon Stone.

A film, amely már annak idején is heves vitákat váltott ki túlfűtötten erotikus jelenetei miatt, egyből ismertté tette a színésznőt, és ezt követően már nem volt megállás: a rendezők elárasztották szerepekkel.

1993-ban Tom Cruise mellett láthattuk A cégben, majd pedig Kevin Costner partnereként a Waterworld - Vízivilágban.

Sorozatszereplő

Kisebb-nagyobb filmszerepei mellett immár sorozatsztárként is számon tarthatjuk, ugyanis 2006-ban az HBO-s sorozatban, a Hármastársakban kapott szerepet, 2012-ben pedig a CBS által forgalmazott Gyilkos elmékben fog feltűnni.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, az idén már a nyolcadik évadnál járó sorozat rendezői nemrég bejelentették, hogy az Emily Prentiss különleges ügynököt játszó Paget Brewster távozik a sorozatból, most pedig az is kiderült, hogy a helyét Jeanne Tripplehorn veszi át.

A sorozat producere, Erica Messer elmondása szerint nagyon örült, hogy a színésznő - aki egyébként már 12 éve házas, és egy gyermek édesanyja - elvállalta a szerepet, és azt is megígérte, hogy a Gyilkos elmék nyolcadik évada egy rettentő izgalmas résszel fog majd elkezdődni.

Ezt is szeretjük