Jean-Claude Van Damme fia piszkosul jóképű - A 31 éves Kris apja nyomdokaiba lépett
Jean-Claude Van Damme fia, Kris is színész lett.

jean-claude-van-damme-fia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Claude Van Damme 27 éves korában vette el Gladys Portugues fitneszversenyzőt, aki két gyereket szült neki. Fiuk, Kristopher, becenevén Kris 1987-ben, lányuk, Bianca 1990-ben született.

Belőle is színész lett

Kris csupán ötéves volt, amikor feltűnt a képernyőn, az 1992-es Tökéletes katona című filmben szerepelt az apjával együtt. Ő játszhatta el Jean-Claude karakterének fiatalkori énjét, csak úgy, mint az 1996-os A kalandor című filmben. Egyelőre mindig csak az apjával együtt szerepelt, 2017-ben a Soha ne felejts! című, míg 2018-ban a Black Water című moziban tűnt fel. Rendezőasszisztensként is dolgozott már az apja egyik filmjében, ami a The Eagle Path címet kapta, de ezt sosem mutatták be Magyarországon.

jean-claude-van-damme-fia-kris

A 31 éves sztár egyébként nagyon hasonlít az apjára, le sem tagadhatnák egymást, ráadásul ő is ugyanannyi energiát fektet a testépítésbe, ahogy azt az 58 éves legenda teszi a mai napig. Sokszor szoktak együtt edzeni is, amit Van Damme büszkén meg is oszt a közösségi oldalán. A rajongók nem győzik dicsérni a közös fotóikat.

Schwarzenegger fia is színész lett

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Arnold Schwarzenegger jóképű fia, Patrick.

Ezt is szeretjük