Fotók! Így néz ki ma a Szomszédok szívtiprója, Jason Donovan

A sztár a sorozat után a popiparban próbálkozott, és musicalszerepe kapcsán ismerte meg nejét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára sokan törték a cím kapcsán a fejüket, vajon ki a fene lehetett a Szomszédok sorozatban az a bizonyos szívtipró.

Kylie-val 1987-ben, és húsz évvel később

Nos, el kell áruljuk, ezúttal nem a mi szériánkról esik szó, hanem annak azonos című, ausztrál változatáról, amely a magyarnál két évvel korábban, 1985-ben indult, ám még mindig adáson van.

A Neighbours sorozat számtalan szereplője között több, azóta befutott ausztrál felbukkant, mint például Russell Crowe, Guy Pierce, Natalie Imbruglia, Kylie Minogue, és Jason Donovan is, akiről most kicsit bővebben is szót ejtünk.

A drog rabságából a házasságba

Az idén negyven éves sztárról Magyarországon először a nyolcvanas években hallottunk, több popdala is felkerült a slágerlistákra.

Népszerűségét jelzi, hogy debütáló albumából 1989-ben másfél millió példányt vásároltak, és hatalmas sikert aratott Kylie Minogue-gal előadott duettje, az Especially for You is.

Bár sokáig tagadták, hogy együtt járnának, nemrég Donovan meglepő vallomást tett, ahol elárulta, nemcsak hogy jártak, de szeretkeztek is.

A románcnak végül az énekesnő vetett véget, merthogy viharos gyorsasággal összejött az INXS botrányos énekesével, Michael Hutchence-szel. Pedig Donovan sem volt olyan jófiú, mint amilyennek eladták – már a Szomszédokos években rászokott a füvezésre, amit szép lassan kokainnal váltott fel.

Minden idők legkedveltebb sorozatai

Nézegess képeket!

Elolvasom

1995-re már annyira a drog foglya volt, hogy két grammnyit fogyasztott belőle, és még négy évvel később is úgy nyilatkozott: - Még mindig füvezek, még mindig szippantok, de már nem annyit, mint régebben.

Végül akkori barátnője, Angela Malloch és időközben megszületett kislánya hatására volt képes teljesen lemondani a bűnös élvezetről – sőt, idén nyáron a hölgyet hivatalosan is párjává fogadta.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami a karrierjét illeti, mostanában leginkább musicalekben szerepel, színpadon látható volt többek között a Sweeney Toddban és a József és a színes szélesvásznú álomkabát című zenés darabban is.

Ezt is szeretjük