Nem fogod elhinni, mit csinált Jason Momoa Budapesten - Fotó is készült róla
Most már biztosan örökké az emlékeiben őrzi Budapestet.

jason-momoa-tetovalas-budapest-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők álma, a Trónok harca-rajongók örök Khal Drogója, a képregény-fanatikusok Aquamanje, Jason Momoa jelenleg Budapesten tartózkodik, ugyanis itt forgatja a Dűne című filmjét. 

Budapesten tetováltatott

A színész nem az az otthonülő típus, úgyhogy, ahogy az tőle elvárható, már be is barangolta a fél fővárost, újabb helyek és ízek után kutatva. Lekapták már a Parlament előtt, a Hősök terén, a Batthyány téren, a Nagyi palacsintázójában, a budai Jamie's Italian Étteremben, most pedig egy budapesti tetoválószalonban, ahonnan nem is távozott üres kézzel.

A Rob Borbas művésznevű tetoválómester készítette el a szexi színész legújabb tetkóját. Az új mű a sztár alkarjára került, ráadásul nem is egyedül varratta fel a motívumot, hanem személyi edzőjével közös mintát választott. Mada AbdelHamiddal az Aquaman című filmben is együtt dolgoztak a színész fenomenális izmain, és úgy tűnik, szoros barátság szövődött közöttük, hiszen, ahogy AbdelHamid fogalmazott: "Innentől egy életre össze vannak kötve a tetoválás által".

Momoa közel sem tetoválásszűz, partnere viszont most először varratott magára. Nem bánta meg, hogy megbillogozták, sőt, büszkeséggel tölti el, hogy éppen Jason Momoával lettek tetkótestvérek. 

- Ma felkerült rám a legelső tetoválásom, és nem is lehetnék büszkébb rá, hogy a kóborlásaink során csináltattuk. A mai nap különleges jelentéssel bír számunkra. Szeretlek, fogadott testvérem, egy életre családtag maradsz" - írta a posztban Mada AbdelHamid.

Ő rabolta el a sármőr szívét

A lányok legnagyobb bánatára Jason Momoa szíve már foglalt. Nézd meg élete párját, akit titokban vett el.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük