46 évesen lett ismét anya! A népszerű színésznőnek kisfia született
A részletek
Jasmin Tabatabai színésznő 46 évesen szülte harmadik gyerekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

46 évesen hozta világra harmadik gyermekét Jasmin Tabatabai német színésznő.

Két kislány után augusztus 13-án kisfiúnak adott életet, aki 3700 grammal és 52 centiméterrel született.

Színésznő és énekesnő

Jasmin Tabatabai iráni édesapja és német édesanyja 1956-ban a müncheni Oktoberfesten ismerkedtek meg egymással. A család éveken át Teheránban élt, majd az 1979-es iráni forradalom idején Németországba költözött. 

1992-ben kapta meg első filmszerepét a Kinder der Landstrasse című svájci mozifilmben. Az Amiens-i Nemzetközi Filmfesztiválon  rögtön a legjobb női főszereplő díjával tüntették ki. Német filmben, a Die Mediocrenben először 1995-ben játszott Jürgen Vogel oldalán.

A magyar közönség is ismerheti olyan alkotásokból, mint A Baader-Meinhof csoport, A kitaszított,  A jegesmedve vagy a Tetthely című sorozat.

Színházban is játszik, továbbá énekesnőként és zeneszerzőként is sikeres.  1993-ban alapította meg az Even Cowgirls Get The Blues című zenekart, melynek három albuma jelent meg és melyből négy évvel később kivált. 2001 megalapította a Polytrash lemezkiadót. 2002 tavaszán szólókarrierbe kezdett, ez idáig 2 albuma jelent meg.

46 évesen lett ismét anya

2003 júniusában ment hozzá Tico Zamora amerikai zenészhez, akitől 2002-ben egy kislánya született, Angelina Sherri Rose. 2006 nyarán a házaspár útjai elváltak.

2007 nyara óta Andreas Pietschmann német színész az élettársa, akivel a Rosa Roth - Der Tag wird kommen című tévéfilm forgatásán ismerkedett össze. 2009. július 5-én megszületett az első gyermekük, Helena Leila Pietschmann. Augusztus 13-án aztán újabb gyermekáldásnak örülhettek.

Kimerült, de nagyon boldog vagyok, hogy megszületett a kisfiunk, Johan Anton - nyilatkozta a Berliner Zeitungnak.

Ezt is szeretjük