Borzalmasan megcsúnyult az egykor irigyelt topmodell
Friss fotó!
Janice Dickinsont rémmé plasztikázták, smink és retus nélkül pedig egyenesen ijesztően fest.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janice Dickinson a plasztikai sebészet egyik élő, elrettentő példája: az 55 éves amerikai szupermodell egész testét szétszabták ugyanis a sebészek az elmúlt évek során - ennek ellenére rémesen néz ki.

Természetesen sminkkel ő is sokat tud javítani a megjelenésén, ám ha elmaradnak a krémek és púderek, az egykori pasifaló híresség igazán borzalmasan fest. Dickinsont néhány napja Kaliforniában kapták le szépségápolási szerek nélkül, a róla készült fotó pedig önmagáért beszél.

Sokkal idősebbnek tűnik

Arca ugyanis valódi életkoránál legalább tíz évvel öregebbnek tűnik, arról nem is beszélve, hogy így sokkal feltűnőbb, micsoda elképesztő pusztítást végeztek a plasztikai sebészek egykor tüneményes arcán.

Janice Dickinson a közelmúltban a Celebrity Rehab című valóságshow-ban szerepelt többek között Eric Robertsszel, minek során a Pasadena Recovery Centre nevű intézményben kezelték gyógyszerfüggőségét.

Beszólt Lady GaGának

Most pedig, hogy maga mögött tudhatja addikcióját, Dickinson megragadta az alkalmat, hogy beszóljon Lady GaGának, aki a Vanity Fairnek adott interjújában beismerte: alkalomadtán ő is fogyaszt drogot, többnyire kokaint.

- Mint egykori függő, pontosan tudom, milyen veszélyei vannak az alkalmi kábítószer-fogyasztásnak, éppen ezért nem értem Lady GaGát, miért közölte ezt fiatal rajongóival. El kellene fenekelni, amiért megemlítette a kokaint, mivel ezzel rossz példát mutatott a fiatalságnak - magyarázta az egykori szupermodell.

Plasztikai műtétek ide vagy oda, ebben bizony egyetérthetünk Janice Dickinsonnal.

Ezt is szeretjük