Részegen parádézott Stallone ostoba ex-nője, Janice Dickinson

A modell egyre gusztustalanabbá plasztikáztatja magát, ráadásul egyéb butaságokat is elkövet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán ma már kevesen hiszik el, milyen bombázó is volt egykoron Janice Dickinson. Az egykor ünnepelt modell ugyanis egyre kevésbé hasonlít régi önmagára, amit elsősorban a kissé túlzásba vitt plasztikaőrületnek köszönhet.


Az 54 éves, és már közel sem olyan népszerű sztár ráadásul igyekszik időről időre előrukkolni valami érdekességgel a múltjából, csak hogy egy kicsit ismét rá irányuljon a figyelem.

Elmesélte már, hogy milyen orgiákon vett részt még fénykorában, és abba is beavatta a magazinolvasókat, hogy kilencvenes évekbeli ex-vőlegénye, Sylvester Stallone mennyire szeretett uniformisban szexelni, valamint hogy egyszer őt is telepumpálta mindenféle szteroiddal, miközben aludt.

A múltat már nem lehet visszahozni

Az izomember szóvivője csak annyit fűzött hozzá a sztorihoz, hogy nem először hazudik életében a plasztikanémber: annak idején ugyanis azért szakítottak Stallonéval, mert egy DNS-teszt segítségével kiderült, nem is tőle esett teherbe, ahogy állította, hanem egy másik férfitól.

Nos, most ugyan nem hagyta el semmiféle múltbéli pikáns történet a híresség száját, de szavak nélkül is éppen eléggé nyilvánvaló volt, hogy alaposan felöntött a garatra – amire ráadásul még szégyentelenül rá is játszott.

Hogy pontosan mi is volt azzal a célja, hogy lerészegedve parádézzon a lesifotósok előtt, az rejtély. Merthogy egy kendőjét lóbáló, látványosan szédelgő középkorú nő látványa egyáltalán nem mókás – sokkal inkább szánalmas.

Annál is inkább, mert tudvalevőleg nem nagy barátja a paparazzóknak: egy alkalommal például egy rózsaszín vibrátort dobott a meglepett fényképészek közé.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyszóval, igencsak elkeseredetten próbálkozik visszahozni valamit abból a bizonyos régi népszerűségből - de mindhiába. Báját, és vele együtt minden méltóságát már régen otthagyta a plasztikai sebészek szemeteszsákjában.
Ezt is szeretjük