Meglepő! Esküvő helyett szakított Janet Jackson

Egy ideje rebesgették, hogy az énekesnő magánélete nem túl boldog, végül egy friss interjújában elmondta az igazat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sztárvilágban előbb-utóbb felröppen a hír, hogy ez vagy az szakított, ezúttal igaznak bizonyultak a pletykák. Janet Jackson egy nemrég adott interjújában maga is elismerte, szakított párjával, Jermaine Dupri dalszerző-producerrel.

A 43 éves énekesnővel a Harper's Bazaar magazin októberi számában jelenik majd meg az a beszélgetés, melyben a sztár - a maga szűkszavúságával - éppúgy vall magánéletéről, terveiről, mint bátyja, Michael Jackson tragikus haláláról és a gyász időszakáról.

A veszteségek éve

Hogy miért jár Jackson és Dupri hét év viszony után immáron külön utakon, annak okát szemérmesen elhallgatta. Ugyanakkor elárulta, zátonyra futott kapcsolatai - tinikorában James DeBarge volt a férje, majd hét év után, 1998-ban vált el második férjétől, René Elizondótól - ellenére hisz a házasság intézményében.

Bár a csinos sztárt a szakítás óta több férfi is megkörnyékezte, nem randevúzott senkivel - egyelőre bőven elég neki bulldogja, Bullwinkle társasága.

Ami a gyerekkérdést illeti, nagyon szeretne örökbe fogadni egy-két picit. Úgy érzi, jó anya válna belőle, ha az Ég is úgy akarja.

Mindenesetre igyekezne távol tartani csemetéit a showbiznisztől, kivéve, ha tényleg ez az, amiben ki tudnak bontakozni - és ha tisztában vannak vele, mire is vállalkoznak. Egyébként állítása szerint bátyja halála óta tudatosan nem nézi a televíziót és nem olvas újságot.

- Egyszerűen megőrjít! Lehet az embernek bármilyen vastag páncélja, hogy mindezt elviselje, egy bizonyos határon túl azért mégiscsak fáj az egész. Nem mindenki van kőből. Hiszen végső soron egy családtagot vesztettünk el - mesélte.

A sok bánat és csalódás közepette azt vallja, a munka az egyetlen, ami ki tudja kapcsolni - az pedig szerencsére akad bőven. Jelenleg a 2010 tavaszára tervezett új  - sorrendben tizenegyedik - stúdióalbumához írja a dalokat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Atlantában pedig már folynak a Why Did I Get Married Too vígjáték munkálatai, melyben Patricia bőrébe bújik.

Ezt is szeretjük