Jane Fonda utálja a plasztikai műtéteit - Ezért feküdt mégis ismét kés alá
A színésznő beismerte, hogy plasztikáztatott.

jane-fonda-plasztika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Fonda sokáig tagadta, hogy valaha is érintette volna sebészkés a testét. Persze, a rajongók elég szkeptikusan fogadták a tagadását, ugyanis annak ellenére, hogy nyolcvanéves, legalább két évtizedet letagadhatna a korából.

Beismerte, hogy plasztikáztatott

A sztár éppen a legújabb dokumentumfilmjét, a Jane Fonda In Five Acts című alkotást népszerűsíti New Yorkban - ott mesélt a rajongóknak a műtéteiről:

- Egyrészt utálom a plasztikai műtéteket. Azt is utálom, hogy plasztikáztatnom kellett. Utálom, hogy nem éreztem jól magam a bőrömben, és csak így tudtam változtatni ezen. Tudjátok, azért feküdtem kés alá, mert belefáradtam, hogy mindig fáradtnak és nyúzottnak látszom.

Szégyellem magam, amiért ilyen sekélyes vagyok. Pedig esküszöm, nagyon szépnek találom az idősödő arcokat, melyeken látszik, hogy rengeteg történet van mögöttük. Imádom Vanessa Redgrave arcát. Bárcsak bátrabb lennék, és fel merném vállalni a koromat. De egyszerűen ilyen vagyok. Így érzem jól magam.

Azért próbálkozom szinten tartani magam. Egészségesen étkezem, szigorú diétám van, sokat jógázok és tornázok. A testem többi része még mindig a Fonda-edzéstervtől néz ki így, ahogy. Mindennap sportolok, csak már sokkal nehézkesebb, mint fiatalkoromban - mesélte a színésznő.

Ezt is szeretjük