A 40 évvel fiatalabb sem volt elég jó! Szakított barátnőjével a népszerű színész
James Woods szakított 40 évvel fiatalabb kedvesével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hét év után szakított 40 évvel fiatalabb kedvesével a Shark - Törvényszéki ragadozó című sorozat sztárja, az Oscar-díjra is jelölt James Woods.

A pár - akiknek a kapcsolata a hatalmas korkülönbség miatt sokakat megbotránkoztatott - a hírek szerint barátságban vált el egymástól.

A legjobb barátja lánya

A csütörtökön éppen a 66. születésnapját ünneplő James Woods 2006-ban jött össze egyik legjobb barátja lányával, az akkor csupán 19 esztendős Ashley Madisonnal. Akkoriban sokan elítélték a kapcsolatukat, de ők bizonyították, hogy ez nem csupán egy futó kaland.

A lány a nehéz időszakokban is ott állt a színész mellett, többek között akkor, amikor Woods öccse 2006-ban szívroham következtében elhunyt. A párt ért támadások még ekkor sem csitultak, a férfi nyilatkozataiban többször is kénytelen volt megvédeni szerelmét.

- Ashley túl fiatal, én pedig öreg vagyok, és ezért mindenki őt bántja. Nagyon sok mindenen keresztülment, de bizonyította, hogy egy nagyszerű, mindent kibíró személyiség - kelt a védelmére egy interjúban.

Mással vigasztalódik

A tavalyi évben azonban James Woods édesanyja megbetegedett, ezért a színész vele töltötte szinte minden idejét, fiatal kedvesét pedig elhanyagolta. Ez rányomta a bélyegét a kapcsolatukra, és Ashley egy 28 éves üzletember mellett talált vigaszra.

Szakításuk hírét először egy közeli ismerős szellőztette meg, aki elmondta, hogy egy ideje már nincsenek együtt, de továbbra is baráti a kapcsolatuk. A színész a héten viszont végleg pontot tett az ügy végére.

- Útjaink elváltak, de én mindig is szeretni fogom őt - jelentette ki a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük