Tragédia! Agyonverte barátnőjét a pornókirály fia

Apja is gyilkosságért ült

A pornóbirodalom alapítójának fia követte a családi hagyományt: megölte azt, aki közel állt hozzá.

A kaliforniai Novato kisvárost borzalmas gyilkosság híre rázta meg: 2009. július 12-én, vasárnap a híres pornókirály, Jim Mitchell fia, a 27 éves James Raphael Mitchell a jelek szerint agyonverte barátnőjét, és egyéves kislányukkal együtt eltűnt.

Balra a bébi, Samantha, jobbra Mitchellék háza

Jennifer Welch, a novatói rendőrség szóvivője a rákövetkező nap tájékoztatta a sajtót, hogy a kis Samantha sértetlenül előkerült, és elkapták a fiatalembert is, de további részleteket nem árult el.

Elátkozott család

Annyi bizonyos, hogy a nő holttestét Kalifornia államban találták meg. A rendőrség beszámolt arról is, hogy elfogása során a tettes életveszélyesen megfenyegette a rendőröket, ha közel merészkednek hozzá.

James Mitchellt azzal gyanúsítják, hogy múlt vasárnap agyonverte élettársát, majd az élettelen testet egy elhagyott telken rejtette el. A rendőrök este hét óra tájban érkeztek a helyszínre, miután egy ismeretlen telefonáló bejelentést tett.

Családjukban egyébként nem ez az első gyilkosság: James édesapja, Jim Mitchell 1991-ben hidegvérrel lelőtte testvérét, egyben üzlettársát, Artie Mitchellt. A férfi végül hat évet kapott, amit a San Quentin-i büntetés-végrehajtó intézetben ült le. 2007-ben halt meg petalumai birtokán.

A Mitchell-testvérek a hatvanas években alapították meg a San Franciscó-i pornóbirodalmat. 1969-ben megnyitották az általuk gyártott szexfilmeket élő erotikus show-val kombináló O'Farrell Theatre-t, majd az üzlet felvirágzásával hamarosan tíz hasonló helyet működtettek a környéken.

Nevükhöz olyan klasszikus pornófilmek fűződnek, mint az 1972-es Behind the Green Door, a nemrég elhunyt Marilyn Chambers-szel a főszerepben.

Artie azonban drogokkal próbálta enyhíteni a nyomást, ami többek között pornószínházaik folyamatos peres ügyei miatt nehezedett rá. Függősége egyre nagyobb feszültséget okozott a testvérek között.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Állítólag azon a végzetes, esős februári estén is azért látogatta meg bátyja, hogy rábeszélje az elvonókúrára. Végül a vita hevében – szándékosan vagy véletlenül – elsült a pisztolya, a golyó pedig azonnal megölte öccsét.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük