Tragédia! Agyonverte barátnőjét a pornókirály fia
Apja is gyilkosságért ült
A pornóbirodalom alapítójának fia követte a családi hagyományt: megölte azt, aki közel állt hozzá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kaliforniai Novato kisvárost borzalmas gyilkosság híre rázta meg: 2009. július 12-én, vasárnap a híres pornókirály, Jim Mitchell fia, a 27 éves James Raphael Mitchell a jelek szerint agyonverte barátnőjét, és egyéves kislányukkal együtt eltűnt.

Balra a bébi, Samantha, jobbra Mitchellék háza

Jennifer Welch, a novatói rendőrség szóvivője a rákövetkező nap tájékoztatta a sajtót, hogy a kis Samantha sértetlenül előkerült, és elkapták a fiatalembert is, de további részleteket nem árult el.

Elátkozott család

Annyi bizonyos, hogy a nő holttestét Kalifornia államban találták meg. A rendőrség beszámolt arról is, hogy elfogása során a tettes életveszélyesen megfenyegette a rendőröket, ha közel merészkednek hozzá.

James Mitchellt azzal gyanúsítják, hogy múlt vasárnap agyonverte élettársát, majd az élettelen testet egy elhagyott telken rejtette el. A rendőrök este hét óra tájban érkeztek a helyszínre, miután egy ismeretlen telefonáló bejelentést tett.

Családjukban egyébként nem ez az első gyilkosság: James édesapja, Jim Mitchell 1991-ben hidegvérrel lelőtte testvérét, egyben üzlettársát, Artie Mitchellt. A férfi végül hat évet kapott, amit a San Quentin-i büntetés-végrehajtó intézetben ült le. 2007-ben halt meg petalumai birtokán.

A Mitchell-testvérek a hatvanas években alapították meg a San Franciscó-i pornóbirodalmat. 1969-ben megnyitották az általuk gyártott szexfilmeket élő erotikus show-val kombináló O'Farrell Theatre-t, majd az üzlet felvirágzásával hamarosan tíz hasonló helyet működtettek a környéken.

Nevükhöz olyan klasszikus pornófilmek fűződnek, mint az 1972-es Behind the Green Door, a nemrég elhunyt Marilyn Chambers-szel a főszerepben.

Artie azonban drogokkal próbálta enyhíteni a nyomást, ami többek között pornószínházaik folyamatos peres ügyei miatt nehezedett rá. Függősége egyre nagyobb feszültséget okozott a testvérek között.

Állítólag azon a végzetes, esős februári estén is azért látogatta meg bátyja, hogy rábeszélje az elvonókúrára. Végül a vita hevében – szándékosan vagy véletlenül – elsült a pisztolya, a golyó pedig azonnal megölte öccsét.

Ezt is szeretjük