Fotó! Borzasztóan rusnya pasi lett a Buffy sorozat szexi vámpírja
James Marsters bizony már nem az az ellenállhatatlanul szexi pasi, akinek megismerték a nézők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azok, akik a kilencvenes évek vége felé követték a Buffy, a vámpírok réme című sorozatot, bizonyára emlékeznek még a széria két karakteres vámpírjára, Angelusra, illetve a hidrogénszőke Spike-ra.

Angelus azóta sokra vitte, hiszen Angel címmel spin-offja is indult, a karaktert megformáló David Boreanaz pedig mostanság a Dr. Csont szexi FBI-ügynökének szerepében töri a női szíveket. Spike megformálójának, James Marstersnek azonban nem jutott ilyen látványos karrier.

Szexi volt és vad

Bár a vad és látszólag megzabolázhatatlan Spike - Robert Pattinson Edwardja elbújhat mögötte - epizódszereplőből állandóvá nőtte ki magát, sőt, az Angel sorozatban is rendszeresen felbukkant, a vámpíros széria végeztével nem sikerült igazán kitörnie.

Azóta csupán néhány ismert sorozat, például a Smallville vagy a Hazudj, ha tudsz! epizódszerepében tűnt fel, illetve a Dragonball: Evolúcióban volt látható, bár a felismerhetetlenségig elmaszkírozva.

Alig lehet ráismerni

Ráadásul a ma már 47 éves színész egyáltalán nem előnyére változott az utóbbi időben: szívdöglesztő pasiból csúnyán átlagos, középkorú férfivá lett, akiről első pillantásra senki nem mondaná meg, hogy jó tíz évvel ezelőtt lányrajongók tízezrei ostromolták.

Mindenesetre a sztár nem bánkódik azon, hogy a nők nem állnak sorban az ajtaja előtt. Válása óta - exnejétől van egy fia is - ugyanis újra rátalált a szerelem egy 24 éves német divattervező-tanonc, Patricia Rahman személyében, akivel terveik szerint idén ősszel fognak összeházasodni.

Marsters egyébként zenélni is szeret: korábban különféle bandákban muzsikált, 2004 óta azonban szólókarrierjén dolgozik.

Az eltelt hat évben két albuma jelent meg, a műfajok közül a rock, a folk és a blues áll hozzá legközelebb.

Ezt is szeretjük