James Gandolfini brutálisan rátámadt egy járókelőre
James Gandolfininek elege lett abból, hogy vásárlás közben kamerázzák, ezért aztán nekiesett az illetőnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hét elején James Gandolfinit szúrta ki egy járókelő a New York-i Jane Streeten, ahol a 48 éves amerikai színész nevelőanyjával nézelődött és vásárolgatott a butikokban.

A srác az alkalommal élve előkapta videokameráját, hogy megörökítse a Maffiózók sztárját, aki azonban korántsem örült ennek a fejleleménynek.

Meg is fenyegette az őt filmezőt

Gandolfininél ugyanis egyszer csak betelt a pohár, és mielőtt belépett volna az egyik üzletbe, határozott léptekkel odament az őt kamerázó fiatalemberhez.

A felvételen jól hallható, ahogy durván beszólt neki, miszerint szétveri az arcát, majd fenyítésképpen durván meglökdöste a szerencsétlen fiút, aki ijedtében köpni-nyelni nem tudott.

- Nem vagyok hozzászokva az ilyen jellegű erőszakoskodáshoz. Nem a munkám miatt filmeztem Jamest, hanem egyszerűen csak azért, mert a rajongója vagyok. A támadás teljességgel jogtalan volt – nyilatkozta az ismeretlen áldozat, aki ezek után bizonyára kétszer is meggondolja, hogy ujjat húzzon-e az ismert sorozatsztárral.

Ezzel szemben James Gandolfini barátja máshogy látja mindezt: szerinte a gyerek már legalább egy órája követte a sztárt, akit ez érthető módon felidegesített.

A béke hívének tartja magát

A fenti történet tükrében kifejezetten érdekes, hogy a sorozatsztár magát pacifistának tartja, ennek ellenére egyetlen pillanatig sem zavarta, hogy az HBO kiváló sorozatában éveken keresztül egy erőszakos maffiafőnököt formált meg.


A nagy motorrajongó hírében álló Gandolfini olcsón megúszta ezt a szenvedélyét: 2006. május 4-én elütötte egy taxi, a baleset következtében azonban csak a térdét kellett megműteni.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Maffiózók utolsó epizódjainak forgatását természetesen így is el kellett halasztani, 2006-ban azonban végül is befejezték a Soprano család történetét bemutató szériát.
Ezt is szeretjük