Fotók! James Gandolfini borzasztóan meghízott
James Gandolfinit legújabb filmjének forgatásán fotózták le, és a róla készült képek tanúsága szerint nagyon elhízott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Gandolfini sosem volt az az apró termetű ember, ám a legfrissebb fotók tanúsága szerint ezúttal ő is alaposan meghízott. A 48 éves amerikai színészt legújabb filmjének forgatásán kapták le, és bizony nem csak bozontos arcszőrzetével lepte meg a rajongókat.

A Maffiózók című sorozat világhírű sztárjának testén ugyanis szemmel láthatóan megszaporodtak a felesleges kilók, ennek köszönhetően nemcsak arca vált feltűnően kerekké, de bizony a hasa is óriásira duzzadt.

Jól áll neki az XXL-es méret?

Azt mégsem mondhatnánk, hogy nem áll jól neki az XXL-es méret - persze inkább a hölgyeknek kell eldönteniük, hogy Gandolfini így is van-e olyan sármos, mint régen, vagy inkább sürgősen fogynia és borotválkoznia kellene.

A népszerű sorozatsztár jelenleg New Yorkban forgatja a Cinema Verite című drámát, amelyben olyan sztárok is felbukkannak, mint Diane Lane, Tim Robbins vagy Thomas Dekker.

Premier két év múlva

Az HBO égisze alatt készülő alkotás egy olyan család életébe nyújt bepillantást, akik először szerepelnek egy valóságshow-ban az amerikai televíziózás történetében - a film premierje várhatóan csak két év múlva, 2012-ben lesz majd.

James Gandolfinit legutóbb a mozikban a Hajsza a föld alatt című akciófilmben láthattuk, illetve ő kölcsönözte a hangját az Ahol a vadak várnak című mesefilm Carol nevű szereplőjének.

Tony Soprano egykori megformálója mellesleg majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt, 2008. augusztus 30-án vette feleségül kedvesét, Deborah Lin modellt Honoluluban, akivel azóta is boldog házasságban él.

Ezt is szeretjük