41 évvel fiatalabb nővel jár a színészlegenda - Unokája lehetne az új kedvese
Nem zavarja James Woods-ot és kedvesét a hatalmas korkülönbség.

james-woods-fiatal-baratnoje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kétszeres Oscar-díjra jelölt James Woods-ot olyan filmekből ismerhetjük, mint a Kísért a múlt, a Chaplin, az Egyik kopó, másik eb vagy a Volt egyszer egy Amerika, de feltűnt a Vészhelyzet, a Törtetők, a Shark - Törvényszéki nyomozók és a Kojak című sorozatokban is.

Fiatal barátnőjével kapták le

A színész már 71 éves, így manapság már nemigen forgat. Jó ideje inkább szinkronhangként keresi a kenyerét: a Family Guy-ban, az Igazság ligájában és a Vigyázz, kész, szörf!-ben is az ő hangját hallhattuk. A szerelmi életére sem lehet panasza, ugyanis boldog párkapcsolatban él jelenleg harmincéves barátnőjével.

A sztárt most fotózták le először Sara Millerrel, ugyanis hat éven át a 25 esztendős Kristen Bauguess-szel járt. Úgy néz ki, ez a sztár zsánere, ugyanis a 2000-es évek óta nem randizott olyan nővel, aki ne lett volna legalább 35 évvel fiatalabb nála.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💜💜

Sara Miller (@millerita) által megosztott bejegyzés,

Sara egyébként írónő, az ő nevéhez köthető a The Last of the Summer Blooms - azaz magyarul a Tavasz utolsó virága - című könyv. Nem tudni, mióta randizik a színésszel, de Twitteren megerősítette a hírt - az adataihoz kiírta, hogy "Igen, az Ő barátnője vagyok".

Persze nem ők az egyetlenek Hollywoodban, akik között hatalmas a korkülönbség - nézd meg azokat a sztárpárokat, akik évek óta bizonyítják, hogy a kor csak egy szám, és nem lehet akadálya a boldogságnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük