Ő az elhunyt James Gandolfini 19 éves, jóképű fia - Michael is színész lett
Michael Gandolfini édesapja nyomdokaiba lépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Gandolfini hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett, a HBO-n futó, 1999-ben bemutatott Maffiózók című sorozatban alakította nyolc éven keresztül Tony Sopranót, a pánikbetegséggel küzdő maffiafőnököt.

Ő James Gandolfini fia

A sorozatban nyújtott alakításáért összesen három Emmy-díjjal, három Screen Actors Guild-díjjal és egy Golden Globe-díjjal tüntették ki. A színésszel 2013-ban szívroham végzett, mindössze 51 évesen. Fia, a 19 éves Michael most átvette édesapja örökségét, ugyanis őt választották az ifjú Tony Sopranónak a Maffiózók-előzményfilmben.

A mindössze 19 éves Michael Gandolfini nemcsak azért került be az Alan Taylor rendezte filmbe, mert ismerős a vezetékneve, hanem, mert színész, bár ezzel a szakmával csupán tavaly kezdett el komolyabban foglalkozni. Az Ocean's 8: Az évszázad átverése című filmben és az HBO Fülledt utcák című sorozatában is szerepelt.

A jóképű Michael sokra viheti még a szakmában.
A jóképű Michael sokra viheti még a szakmában.
Fotó: Getty Images Hungary

A készülő Maffiózók-előzményfilmben James Gandolfini után a fia, Michael is eljátssza Tony Sopranót. A The Many Saints of Newark címet viselő film a főhős fiatalkorát mutatja be 1968 és 1975 között, és a newarki utcai harcok idején fog játszódni, amikor az afroamerikaiak és az olasz bevándorlók közötti összecsapásokban sokan az életüket vesztették.

- Nagy megtiszteltetés számomra, hogy továbbvihetem édesapám örökségét azáltal, hogy én játszhatom Tony Soprano fiatalkori karakterét - árulta el a fiatal színész a deadline.com-nak. Az ifjú tehetség már el is kezdte a forgatást.

Képeken Roger Moore sármos fia, Geoffrey

Geoffrey Moore szinte szakasztott úgy néz ki, mint híres apukája fiatalon. Nézd meg a fotókat, menyire hasonlítanak!

Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük