Otthona elől rabolták el a műsorvezetőt! Először mesélt az ijesztő élményről

Őrült rajongók támadtak rá James Cordenre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mára világszerte ismertté vált a The Late Late Show Carpool Karaoke című szegmense, melyben a híres énekesek beülnek a műsorvezető, James Corden mellé az autóba, és vele együtt éneklik el a legnagyobb slágereiket. James Cordent már-már fanatikusan imádják a rajongók, ami igencsak megnehezítette az életét az utóbbi időben. A sztár először mesélt a Variety magazinnak arról, hogy egy alkalommal el is rabolta őt néhány suhanc:

- Épp Londonban akartam átkelni az úttesten, nem messze az otthonomtól, amikor pár 18-19 éves srác kiszállt mellettem az autóból és betuszkoltak a hátsó ülésre. Nagyon meg voltam ijedve, de mint kiderült, nem akarnak mást, csak énekelni velem egy kicsit. Bekapcsoltuk hát a rádiót, ők előkapták a mobiltelefonjukat és mentünk egy kört. Visszagondolva vicces sztori, de akkor nagyon be voltam tojva. Hullasápadtan kérdezgettem tőlük, hogy "Akkor most el fogtok rabolni?" - mesélte a sztár.

Sztárok, akiknek elrabolták az egyik szerettét

A Forma-1 pénzügyi főnökének, Bernie Ecclestone-nak néhány hete elrabolták szeretett anyósát, aki azóta épségben visszatérhetett a családjához. Sajnos nem mindenki volt ilyen szerencsés, nézd meg, melyik sztárnak rabolták még el az egyik szerettét!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük