Mariah Carey borzasztóan viselkedett - A műsorvezető így állt rajta bosszút

Bevallotta, mit művelt az énekesnő otthonában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Late Late Show házigazdája, James Corden indította világhódító útjára a Carpool Karaoke című műsort, amiért nemcsak a nézők, de még a hírességek is rajonganak - szinte sorban állnak azért, hogy együtt énekeljenek a műsorvezetővel az autója anyósülésén.

Mariah Carey ott is díváskodott

Ez azonban nem volt mindig így: amikor James Cordennek először megfordult a fejében a műsor népszerű szegmensének ötlete, alig bírta rávenni a vezetőséget, hogy tegyenek egy próbát a Carpool Karaokéval, ugyanis senki nem hitt a látomásában - szerintük egyik sztárt sem érdekli majd, hogy egy autóban énekelgessen.

Mikor megkapta az esélyt, újabb problémába ütközött: úgy tűnt, hogy a nagy énekeseknek valóban nem fűlik a foguk egy ilyen felvételhez. Hosszú várakozás után azonban megtörtént a csoda: Mariah Carey elvállalta, hogy ő lesz a műsor első vendége. Corden lelkesedése hamar lelohadt, amikor rájött, hogy igazak a pletykák az All I Want For Christmas Is You előadójának dívás viselkedéséről:

- Miután megjelentem nála, hatalmas késés után végre beszállt a kocsiba, és hisztizve kijelentette, hogy ő ma nem énekel, csak körözzünk és beszélgessünk, különben be sem hajlandó szállni az autóba. Végül nagy nehezen sikerült rávenni a karaokéra, de nem volt egyszerű menet - átizzadtam a ruhámat, annyira rettegtem, hogy mi lesz, ha nem kezd el énekelni - mesélte róla a műsorvezető még 2016-ban, Howard Stern rádiós műsorában.

Miután az énekesnő így megkeserítette az életét, James Corden úgy döntött, bosszút áll rajta, és mialatt őt várta - mintegy három órán keresztül -, elcsent egy gyertyát a lakásából. A dolgot most vallotta be először, a Late Late Show legutóbbi adásában.

- Három órakor kellett volna elkezdenünk a forgatást. Az asszisztense már rutinos volt, azt mondta, biztos, ami biztos, inkább négyre menjünk oda. Pontosan négykor megérkeztünk, és fél hétig vártam a nappalijában. Mivel egyedül voltam, és egyre bosszúsabb, úgy döntöttem, hogy elviszem az egyik gyertyáját. Szóval zsebre tettem, és még mindig megvan. Sajnálom, Mariah, de úgyis baromi sok gyertya van a lakásodban - mesélte nevetve a vendégének, John Boyegának.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük