A műsorvezető hangja is elcsuklott - Könnyes szemmel beszélt az esti terrortámadásról
James Corden is elérzékenyült az esti tragédia után.

james-corden-terrortamadas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este Ariana Grande nagyszabású manchesteri koncertjének tragikus eset vetett véget. Egy öngyilkos merénylő az Arena bejáratánál robbanószert helyezett el: 22 ember meghalt és legalább 59-en súlyosan megsérültek, a támadó pedig magával is végzett a helyszínen.

A műsorvezető sem bírta könnyek nélkül

Az egyik legnépszerűbb műsorvezető, James Corden sem bírta szó nélkül megállni a tragédiát, az esti műsorban remegő kézzel, a könnyeivel küszködve beszélt:

- Most hallottuk a borzasztó híreket Ariana Grande manchesteri koncertjéről. Még nincsenek konkrét információink, de már biztos, hogy sokan meghaltak és még többen megsebesültek a robbantásban. Egy ilyen esetről mindig sokkoló hallani, főként, hogy annyi fiatalkorú, sőt, kisgyerek is részt vett a koncerten.

Az imáim ma minden manchesteriért szólnak, az Arena összes dolgozójáért, biztonsági őréért, a mentősökért, Arianáért és a csapatért, és a családokért, akik érintettek a tragédiában. Ma mindannyian egy kicsit szorosabban öleljük majd át a gyerekeinket - mondta a műsor végén.

Ezt is szeretjük