A műsorvezető hangja is elcsuklott - Könnyes szemmel beszélt az esti terrortámadásról

James Corden is elérzékenyült az esti tragédia után.

James Corden is elérzékenyült az esti tragédia után.

Tegnap este Ariana Grande nagyszabású manchesteri koncertjének tragikus eset vetett véget. Egy öngyilkos merénylő az Arena bejáratánál robbanószert helyezett el: 22 ember meghalt és legalább 59-en súlyosan megsérültek, a támadó pedig magával is végzett a helyszínen.

A műsorvezető sem bírta könnyek nélkül

Az egyik legnépszerűbb műsorvezető, James Corden sem bírta szó nélkül megállni a tragédiát, az esti műsorban remegő kézzel, a könnyeivel küszködve beszélt:

- Most hallottuk a borzasztó híreket Ariana Grande manchesteri koncertjéről. Még nincsenek konkrét információink, de már biztos, hogy sokan meghaltak és még többen megsebesültek a robbantásban. Egy ilyen esetről mindig sokkoló hallani, főként, hogy annyi fiatalkorú, sőt, kisgyerek is részt vett a koncerten.

Az imáim ma minden manchesteriért szólnak, az Arena összes dolgozójáért, biztonsági őréért, a mentősökért, Arianáért és a csapatért, és a családokért, akik érintettek a tragédiában. Ma mindannyian egy kicsit szorosabban öleljük majd át a gyerekeinket - mondta a műsor végén.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük