Óriási botrányt okozott Donald Trump: a műsorvezető sem hagyta szó nélkül

Több műsorvezető is beolvasott az elnöknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Több műsorvezető is beolvasott az elnöknek.

Az egész világ felhördült Donald Trump döntésén, miszerint elbocsátotta állásából az FBI vezetőjét, James Comey-t, amiért szerinte nem megfelelően kezelte a Hillary Clinton kiszivárgott e-mailjeivel kapcsolatos helyzetet.

Kiakadtak rá a műsorvezetők is

Mindenki értetlenül állt Trump döntése előtt, hiszen éppen ez az e-mailes fiaskó hozta meg számára a győzelmet, amivel meg tudta nyerni a választást, így inkább hálásnak kellett volna lennie Comey-nak a hibáért.

James Corden, Jimmy Kimmel és Stephen Colbert is felszólaltak a kirúgott vezető mellett a műsorban, a Late Late Show házigazdája egyenesen őrültnek nevezte az elnököt:

- Emlékeznek, amikor azon kacarásztunk, hogy ha Trumpot beiktatják, csak azt halljuk majd, hogy "te is ki vagy rúgva" meg "te is ki vagy rúgva"? Szép idők voltak. A hivatalos verzió szerint Hillary Clinton e-mailjei miatt küldte el Comey-t. Többek szerint az Oroszország elleni vizsgálódása miatt. Szerintem szimplán azért, mert őrült. Teljesen őrült az az ember - nyilatkozta James Corden a műsorban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük