Mr. Beanért hagyta el barátnője a komikust - Így tudta meg, hogy vele csalta
James Acaster megtörten mesélt barátnője árulásáról.

rowan-atkinson-megcsalas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Óriási botrányt kavart, amikor a Mr. Beant alakító Rowan Atkinsonról kiderült, hogy egy nála 31 évvel fiatalabb nőért, Louise Ford színésznőért hagyta el a feleségét, Sunetra Sastry-t. Atkinson egy 25 éves házasságot dobott el a nőért, ráadásul a lánya, Lily annyira felháborodott a döntésén, hogy azóta sem áll szóba az apjával, sőt, még a nevét is megváltoztatta édesanyja lánykori nevére.

Megszólalt a megcsalt ex

Most kiderült a történet másik oldala is, ugyanis Louise Ford sem volt egyedül, amikor egymásba gabalyodtak Rowan Atkinsonnal a Quartermaine's Terms című színházi darab próbái során. Ford akkoriban James Acaster komikussal járt, aki a The Sun on Sunday-nek elárulta, hogy nagyon meglepte, amikor kiderült, ki miatt hagyta el a barátnője.

- Elhagytak Mr. Beanért. Csak azután tudtam meg, hogy szakítottunk. Egyik nap kinyitottam az újságot, és tessék, ott volt benne egy oldalas sztori a szerelmükről. Én vagyok az első férfi a történelemben, akit elhagytak Mr. Beanért.

Eddig Louise iránti tiszteletből nem beszéltem a dolgokról, de szerintem már elég idő eltelt, mindenki túllépett a múlton. Képzeljétek, milyen nehéz lehetett ez egy komikusnak. A világ legviccesebb dolga történt velem, és nem mesélhettem róla.

James Acastert nagyon megviselte a szakítás.
James Acastert nagyon megviselte a szakítás.
Fotó: Getty Images/Northfoto

Mellesleg egészen addig nem tűnik fel, mennyi helyen botlani bele Mr. Beanbe, amíg el nem hagynak érte. Van például egy bolt, két sarokkal odébb, ahol maszkokat árulnak az ő arcképével. Egyszerűen ki sem tudok lépni úgy a házból, hogy ne jönne szembe ilyen vagy olyan formában - mesélte az esetről a magazinnak.

Louise Ford azóta egy kisbabával is megajándékozta a színészt, aki 62 évesen harmadszorra is apaszerepben tündökölhet.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük