A kamerák előtt vallotta be! Megcsalta férje a színésznőt
Válni akar
Nem tudja megbocsátani férje hűtlenségét Jada Pinkett Smith, és pontot tenne házassága végére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt az ideje, hogy vége legyen ennek a történetnek - mondta Jada Pinkett Smith, aki elvesztett szerelméről és házassága megromlásáról is vallott.

A színész-énekesnő legújabb klipjében és a Twitteren osztotta meg a rajongókkal érzéseit és gondolatait, és mint mondta, rendbe kell tennie a széthullott életét.

Címlapon hozták a megcsalást

Már egy ideje folytak a találgatások, hogy talán nincs minden rendben Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith között. Bár a Men in Black sztárja még próbálta menteni a menthetőt, és arról nyilatkozott november elején, hogy semmi baj a házasságával, sőt, szeretne még egy gyereket 42 éves feleségétől, most lehullt a lepel. A Mátrix sztárja ugyanis levette a jegygyűrűjét, és legújabb dalában őszintén vallott az érzéseiről.

- Emlékszem, amikor megcsókoltál, azt mondtad, örökké szeretni fogsz. De a szavaid összetörtek engem, és otthagytál - énekli a dalban.

Jada Pinkett Smith arra vágyik, hogy még most is hihessen abban, egyszer valóban szerette a férje, és nem csak hazugság volt az egész kapcsolatuk, most azonban elérkezettnek látja az időt arra, hogy pontot tegyen közös történetük végére.

Kapcsolatuk egy ideje már válságban volt, ám a végső döntést azután hozta meg, hogy a Star magazin címlapján hozta le a férjéről és egy 23 éves lányról készült pikáns fotókat.

Nem tud megbocsátani

Mint ahogy a színésznő a Twitteren is közölte, ez olyan mélyen megbántotta, hogy úgy érzi, innen már nincs visszaút. A videoklip végén egy tóba veti magát, amiből újjászületik, fehér ruhában emelkedik ki belőle ismét.

- Azt akartuk ezzel jelképezni, hogy ha a megoldásra koncentrálsz, arra, hogy megtisztítsd a gondolataid és az életed, akkor végül minden a helyére kerül - írta.

Az újjászületését azzal kezdte, hogy eltette a jegygyűrűjét, és nem hajlandó nyilvános eseményeken megjelenni a férjével együtt. Ezen felül megváltoztatta a frizuráját is, amit a nők akkor tesznek leggyakrabban, ha lelki válságban vannak, vagy éppen egy új kezdet előtt.

Azt egyelőre nem tudni, és ő sem árulta el, hivatalosan mikor adja be a válókeresetet, azt azonban kijelentette: férje hűtlenségét egyszerűen nem tudja megbocsátani.

Több barátjuk azonban mindezt álszentségnek tartja, hiszen korábban azt mondták, hogy nyílt házasságban élnek, ezért érthetetlen, miért éppen most gondolta azt Jada Pinkett Smith, hogy mindent felborít.

Ezt is szeretjük