Will Smith felesége huszonévesnek tűnik bikiniben - Leesik az állad, milyen dögös Jada

Jada Pinkett-Smith megvillantotta káprázatos testét.

Jada Pinkett-Smith bikini
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will és Jada Pinkett-Smith 22 évnyi házasság és két közös gyerek után is imádják egymást. Annak ellenére, hogy mint minden kapcsolatban, az övékében is akadtak hullámvölgyek, de együtt legyőzték őket, és állításuk szerint ennek köszönhetően most erősebb a szerelmük, mint valaha.

Ilyen gyönyörű nő Will Smith felesége

Jada Pinkett-Smith is híres színésznő, akárcsak a férje. Olyan filmekben szerepelt, mint a Mátrix, a Magic Mike, a Rossz anyák vagy a Bölcsek kövére, de szinkronhangként is ismerhetik a hazájában, ugyanis ő kölcsönözte a hangját a Madagaszkár című animációs film vízilovának, Gloriának.

A sztár ugyan 47 éves, azonban jóval fiatalabbnak tűnik a koránál - a legújabb, bikinis fotóján pedig egyenesen huszonévesnek néz ki, olyan fantasztikus az alakja. Az Instagram-oldalára feltöltött képen egy levélmintás, lézervágott bikiniben pózol a családi nyaraláson, és a teste alapján még a rajongók is azt hitték, hogy lehet, nem is ő, hanem 18 éves lánya, Willow látható a képen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I'LL take that joyful hot girl summer thank you🌞✨

Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők nem győzték dicsérni a tökéletes alakját, még olyan dögös hírességek, mint Naomi Campbell és Kate Hudson is emelték a kalapjukat a szexi teste láttán. "Ó, anyám, igazi istennő vagy! Hát 19 évesen nincs ilyen testem, mint neked", "47 év, két gyerek és ilyen alak! Leborulok lábaid elé", "Mindig nagy kedvencem voltál, de a kép láttán most kicsit utállak" - írták a követői a fotója alatt.

A legszebb 50 feletti sztárok bikiniben

Nézd meg, kik Hollywood legszexibb ötvenes, bikinis bombázói!

Sharon Stone bikinis testén ámulunk - 60 évesen is igazi bombanő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük