Mindenkit sokkolt a rendezvényen Michael Jackson szörnyű állapota

Díszvendégként ünnepelni jött, megjelenésével mégis sikerült elrontania a hangulatot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson a legendás francia divattervező, Christian Audigier ötvenedik születésnapi partiján tette tiszteletét, ahová más hírességek is ellátogattak, hogy együtt ünnepeljenek a divatdiktátorral.


A szűk körben megtartott luxuspartira eljött többek között Fergie, Britney Spears, Mena Suvari, Snoop Dogg és Pamela Anderson is.

Ahogyan a vendégek, a helyszín is különleges volt, a rendezvényt ugyanis a Los Angeles-i Petersen Automotive Múzumban tartották meg.

A legendás popsztár felbukkanása természetesen igazi meglepetés volt, hiszen senki sem tudta, hogy ő is eljön, amikor pedig váratlanul megjelent, kitört a hangos ováció, és mindenki kórusban üdvözölte.

Michael Jackson azonban végülis nem lépett a színpadra, hiába reménykedtek benne többen is, hogy talán ő is énekelni fog még az este folyamán.

Csak Snoop Dogg és Fergie adott elő egy-egy dalt, a rappernek pedig láthatóan nagyon tetszettek azok topless lányok, akik a színpadon bolondoztak vele.

Nem tudták palástolni, hogy milyen rosszul fest

A 49 éves sztár állapota azonban – a kezdeti ujjongás és kedves fogadtatás ellenére – sokakat lesújtott. A plasztikai műtétek ugyanis durva nyomokat hagytak arcán, és habár az orra most viszonylag tűrhetően nézett ki, nem lehetett nem észrevenni bőrének rossz állapotát.

Különösen a homlokán látszódtak az ismeretlen eredetű sebek, amelyek a vastag sminkréteg ellenére is elcsúfították a rémisztő arcot.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Michael Jackson legutóbbi studióalbuma 2001-ben jelent meg Invincible címmel, rajongói azóta évről évre reménykedve várják a sztár új lemezét és visszatérését a zenei életbe.

Ezt is szeretjük