Szétesik az arca! Friss képein döbbenetesen néz ki Sylvester Stallone anyja
Nézd meg a friss fotókat!
Jackie Stallone ijesztően fest.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone édesanyja, Jackie Stallone olyan mértékben vitte túlzásba a plasztikai műtéteket, hogy az orvosai szerint az életébe is kerülhet.

Az egykor csinos Jackie arca mára teljesen megváltozott. A rajta elvégzett 11 plasztikai műtéttől inkább hasonlít viaszbábura, mint emberre.

Már megbánta a műtéteket

Jackie szinte semmit sem bán abból, amit tett a 93 éve alatt, egyedül a plasztikai műtéteit.

"11 műtéten estem át, kémiai hámlasztásokon, injekciókon. A végére már azt sem tudtam, mikor melyik doktor mit csinál velem. Erre most úgy nézek ki mint egy mókus, akinek tele van a szája mogyoróval" - nyilatkozta a US magazinnak.

Ennek ellenére Jackie megpróbál a korához képest csinosan kinézni, nem veti meg a miniszoknyát és a magas sarkú cipőt sem. Elmondása szerint egészségének  és fittségének titka pedig nem más, mint a spenót.

"Egy zacskó spenótot főzök meg egy nap, és egy főtt tojással fogyasztom. Szerintem ez a titka annak, hogy ennyi ideig kihúztam. De miért is ne tenném? Van egy fele ennyi idős férjem! A drágám ugyanis még csak most lett 60. Szeretnék egészséges maradni a kedvéért, nem egy élőhalott, aki ki-be jár az öregek otthonába" - nyilatkozta a Daily Mailnek 2013-ban.

A műtéteket a szervezete is egyre kevésbé bírta, a harmadik szívinfarktusán esett túl egy évvel ezelőtt, mégis viccelődött vele, hogy felhívná Joan Rivers plasztikai sebészét, mert imádja, amit az a színésznő arcával művelt. Ezzel szemben sajnálja Priscilla Presley-t, aki szerinte úgy néz ki, mint egy jégszobor- és Kathy Crosbyt, akinek két szemhéja lett a műtétektől.

Ezt is szeretjük