Elhunyt Sylvester Stallone édesanyja: Jackie 98 éves volt
Jackie Stallone volt az első nő, aki Amerikában tévéműsoron keresztül megtornáztatta az embereket.

jackie-stallone-cover

Sylvester Stallone édesanyja, Jackie Stallone örökre lehunyta a szemeit szeptember 21-én, adta hírül a TMZ. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen körülmények között hunyt el a 98 esztendős asszony.

Jackie Stallone 98 évesen hunyt el

Jackie Stallone 1921. november 29-én született Washingtonban. Már nagyon fiatalon megismerkedett a sport világával, mivel ő és családja együtt élt Charles Atlas testépítővel. 15 évesen elszökött otthonról, hogy csatlakozzon egy cirkuszi társulathoz, légtornászként szeretett volna befutni, olvasható a hivatalos honlapján.

Ő volt az első nő, aki tévéműsort kapott, amelyben súlyemelő és tornagyakorlatokat csinált. Később egy saját konditermet is nyitott Barbella's néven, ahova női vendégek mehettek. A GLOW című női pankrátor sportműsorban is szerepelt, Richard Simmonsszal együtt pedig készített egy fitneszkazettát idős emberek számára. A tornakazetta nagy sikereket ért el, több mint tízmillió darab kelt el belőle világszerte.

Az asztrológia is nagyon érdekelte gyermekkora óta, ezen a területen is képezte magát, 1989-ben még egy könyvet is megjelentetett a témával kapcsolatban Star Power címmel. A '90-es években gyakran szerepelt az amerikai tévécsatornákon közszereplőként.

Három gyermeke született, Sylvester 1946 júliusában, Frank 1950 júliusában, Toni lánya 1964 májusában látta meg a napvilágot. Legkisebb gyermeke 2012-ben váratlanul elhunyt. Imádta a gyerekeit, Instagram-oldalára gyakran posztolt róluk. 98 évesen is nagyon aktív volt, gyakran töltött fel közösségi oldalára olyan videókat, amelyek edzés közben készültek róla.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük