Ez a gyönyörű 24 éves lány is Jack Nicholson gyermeke! A hétvégén fotózták le apjával
Lorraine Nicholson is a színi pályán próbál boldogulni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jack Nicholsont nem gyakran szokták lefotózni a gyermekeivel, hétvégén azonban mégis sikerült lekapni legkisebb lányával, Lorraine-nel.

A 77 éves színész és 24 éves csemetéje szombaton este vettek részt a Rolling Stones együttesről szóló fotókiállításon Los Angelesben.

Lorraine színésznő szeretne lenni

Az It's Just a Shot Away: The Rolling Stones in Photographs című kiállítás képei a TASCHEN galériában láthatók, a megnyitón pedig olyan hírességek vettek részt, mint Pamela Anderson, Arnold Schwarzenegger, Amber Rose és Steven Tyler.

Lorraine Nicholson egyébként szintén a színészi pályán igyekszik boldogulni, apróbb szerepeket már 13 éves kora óta vállalt, felbukkant egyebek közt a Neveletlen hercegnő 2 és A világ legjobb apukája című filmekben.

2007-ben ő volt Miss Golden Globe, akkor édesapjával vonultak be a vörös szőnyegre. 2012-ben végzett a Brown Egyetemen, az utóbbi években szerepelt az Életem a szörf, a Room 105 és a Hacker című alkotásokban, de a nagy kitörés egyelőre várat magára.

Jack Nicholsonnak több gyereke van több nőtől

Jack Nicholsonnak rajta kívül még négy gyermeke van: Jennifer Nicholson első és egyben egyetlen feleségétől, Sandra Knighttól született 1963-ban.

2007-ben Miss Golden Globe-ként
Apjával egy meccsen

Susan Anspach színésznő állítása szerint fia, Caleb is Nicholsontól van, ő 1970-ben jött világra. Mellettük Winnie Hollman modelltől 1981-ben született Honey nevű lánya. Rebecca Broussard színésznővel öt évig élt együtt a kilencvenes évek első felében, ő az édesanyja az 1990-es születésű Lorraine-nek és két évvel fiatalabb öccsének, Raymondnak.

Híres színészek szívtipró fiai

Nézd meg, milyen dögös fia van Kabir Bedinek vagy Clint Eastwoodnak!

Ezt is szeretjük