Megdöbbentően hájassá puffadt Jack Nicholson

A legendás színészt nyaralás közben örökítették meg, minek során zavartalanul tette közszemlére kövér testét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jack Nicholsont a közelmúltban kapták lencsevégre nyaralás közben, amelyre az észak-franciaországi Saint Jean Cap-Ferrat-ban került sor. A 72 éves amerikai színészlegenda nemzedékének egyik legnagyobbja – szó szerint is, hiszen durván elhízott alakjával idén is sikerült meglepnie rajongóit.


Nicholsont a jelek szerint azonban nem igazán zavarta, hogy felesleges kilóinak száma talán már életkorát is meghaladta, ehelyett élvezettel mártózott meg a hűsítő tengerben.

A lesifotósok lekapták, amint békésen lebegett a víz felszínén. Megörökítették azt a pillanatot is, amikor hatalmas testével küszködve visszamászott a csónakba, majd nehézkesen elhelyezkedett, hogy egy kicsit napozzon.

Fiatal hölgyek lesték minden mozdulatát

A közismerten nagy nőfaló hírében álló sztár ezúttal is csinos bikinis hölgyek társaságában múlatta az időt, akik szemmel láthatóan élvezték a korosodó sármőr társaságát.

Nicholson hosszú évtizedeken keresztül Hollywood egyik legismertebb szeretője volt. Saját bevallása szerint kétezer nővel dolga, köztük olyan sztárhölgyekkel, mint Anjelica Huston vagy Lara Flynn Boyle.

A három Oscar-díjjal kitüntetett Jack Nicholson az ezredforduló után visszavett a tempóból, és más sztárokkal ellentétben csak két-három évente áll a kamerák elé.

Láthattuk őt Az ígéret megszállottja című sötét thrillerben, a Schmidt története, a Ki nevel a végén? és a Minden végzet nehéz című komédiákban, illetve A téglában.

Legutóbb 2007-ben vállalta el A bakancslista főszerepét. Jelenleg pedig James L. Brooks rendező legújabb filmjét forgatja, akivel már dolgozott együtt a Becéző szavak és a Lesz ez még így se! című mozikban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Érdekes módon éppen ezekért az alakításaiért kapta meg élete második és harmadik aranyszobrát.

Ezt is szeretjük