Még a családja sem tudja, mibe halt bele! 71 éves korában elhunyt az énekes
Jack Ely volt a Kingsmen banda frontembere.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedden, 71 éves korában, oregoni otthonában hunyt el a híres énekes, Jack Ely, a Kingsman nevű együttes egykori frontembere.

A szomorú hírt az énekes fia, Sean osztotta meg a nyilvánossággal, aki egy érdekességet is elmesélt édesapja utolsó hónapjairól.

Titkolta családja előtt, mi baja

Jack Ely énekesi karrierje akkor indult, amikor egy napon 1963-ban Kingsmen nevű bandájával együtt belépett egy zenei stúdióba, hogy elkészítsék a Loui Loui című slágerüket.

A dal egy feldolgozás volt, amelyet azért vettek fel, hogy a fiatalok táncolhassanak rá. Hatalmas siker lett, 16 héten át szerepelt a rádiók top 10-es listáin.

Mivel az akkori technológia még nem volt elég fejlett, és a háttérben a többiek vokáloztak, a dalszöveg egy részét nem lehetett kristálytisztán hallani.

Emiatt aztán elterjedt a pletyka, mely szerint Ely csúnya szavakat susogott a mikrofonba a felvétel alatt, hogy így bosszantsa az idősebbeket.

Fia azonban elmondta, apja nagyon is jól tudta a szöveget, és nem is trükközött, ez a híresztelés valószínűleg csak a zenei kiadó népszerűsítési kampányának volt a része.

Sean azt is hozzátette, édesapja soha nem árulta el nekik, milyen betegséggel néz szembe, vallási meggyőződései miatt így tartotta helyesnek. Emiatt a család már sohasem tudja meg, mibe halt bele az énekes.

Így néztek ki fiatalon a Kingsmen tagjai!

Hallgasd meg a híres dalt, és nézd meg, milyenek voltak az együttes tagjai fiatalon!

Ezt is szeretjük