Gyűlölik Ivanka Trumpot a szomszédai - Ezzel húzta ki a gyufát náluk
Donald Trump lánya alaposan magára haragította a környékbeli lakókat.

ivanka-trump-szomszedok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ivanka Trump és családja csak decemberben költöztek be washingtoni otthonukba, de máris utálja őket az összes környékbeli lakó.

Ezért gyűlölik Ivankát

Ivanka népszerűtlenségének nem édesapja rendhagyó rendeleteihez van köze, a szomszédoknak az nem tetszett, hogy a Trump-Kushner család vendégei elfoglalják az összes parkolóhelyet - még más lakók háza előtt is -, nem figyelnek a hulladékelvitel időpontjára, így van, hogy napokig kint büdösödik a szemetük, ráadásul a folytonos hangzavarnak sem kifejezetten örülnek.

- Kész cirkusz van, amióta ideköltöztek. Tönkretették az egész környéket, ráadásul a saját autóinkkal nem tudunk megállni a saját házunk előtt, mert ha épp nem a haverjaik, akkor a biztonsági személyzetük foglalja el a parkolóhelyeket. Többen jeleztük a városházán a problémát, de valószínűleg úgyis süket fülekre talál majd a kérelmünk - nyilatkozta a szemközt lakó Marietta Robinson az Associated Pressnek.

ivanka-trump-szomszedok-nagy

Hozzátette: különös, hogy az Obama család is néhány hónappal ezelőtt költözött a környékre, rájuk azonban eddig nem volt panasza a szomszédságnak.

Ezt is szeretjük