Harcsaszájú guminővé műtötték a vén Ivana Trumpot

Az olimpikonból lett milliárdos szőkeség egyre kétségbeesetten próbálja őrizni fiatalságát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ivana Marie Zelníčková, vagy, ahogy a világ ismeri, Ivana Trump életrajzán végigtekintve egyértelmű, hogy a cseh leányzó mindig is életcéljának tekintette a meggazdagodást és az ezzel járó hírnév elérését.

Donald Trumppal a nyolcvanas évekből, illetve tavaly, Rubicondival

A jelenleg a negyedik férjénél tartó hatvan éves híresség akkor tett a legjobb lóra, amikor a hetvenes évek végén lecsapott az ígéretes ingatlanfejlesztőre, Donald Trumpra. Az 1977-ben egybekelt párocska a nyolcvanas évek közkedvelt sztárpárjának számított, szinte nem volt olyan nagy volumenű esemény, melyen ne jelentek volna meg.

Nincsenek anyagi gondjai

Mindeközben pedig az üzlet is virágzott, Trumpék hotelekbe invesztáltak, Donald pedig hamarosan kinevezte feleségét az Atlantic Cityben felépített Taj Mahal Hotel és Casino ügyvezető igazgatójának.

A rózsaszín máz akkor kezdett töredezni kapcsolatukon, amikor Ivana kijelentette, többet szeretne családjával lenni, ezért otthagyná Atlantic Cityt – férje azonban nem lelkesedett az ötletért annyira, mint elvárta volna.

Kiderült, nem véletlenül. A dúsgazdag üzletember ugyanis forró viszonyba bonyolódott, ezt pedig felesége sem tűrte tétlenül. Beadta a válópert, férjéről pedig olyan töméntelen értékű ingóságot és ingatlan akasztott le, hogy egész hátralévő életében vígan megéldegél belőlük.

Ahogy az ember a nyugdíjas korú szőkeséget elnézi, egyértelmű, vagyona egy részét biztosan otthagyta a plasztikai sebészeknél. Az ugyanis eléggé természetellenes, hogy ilyen idősen feszes keblei legyenek egy nőnek, nem beszélve az arc ránctalanságáról.

Az persze már csak hab a tortán, hogy száját is alaposan feldúsíttatta, így olybá tűnik, mintha ajkai helyén két jól belakott meztelen csiga heverészne. Persze bizonyára a pénze megszépíti a szétplasztikázott Ivanát, hiszen egyre-másra szemtelenül fiatal pasik társaságában látni.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Tavaly ment hozzá a 35 éves olasz színészhez, Rossano Rubicondihoz, ám a hírek szerint a szerelem máris múlandóban. A dúsgazdag üzletasszony azonban nem teketóriázik: nemrég már egy 22 éves francia modell, bizonyos John-David Dery táraságában látták összegabalyodva, a párizsi Hotel Bristolban.

Ezt is szeretjük