Botrányos! Csak bronzérmesek a legszexisebb sztár mellei
Egy híres magazin megszavaztatta, kinek van a legszebb cickója a hírességek közül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az In Touch színes hetilap minden évben kikéri hűséges olvasói véleményét atekintetben, vajon melyik sztár ütközői verik ki a biztosítékot.

Nagy beleéléssel sikál a buja szőke sztár, a lista első helyén

A szavazatok alapján aztán összeállították a tízes listát, melyről általánosságban elmondható, hogy szinte egyformán választottak szőkéket és barnákat, bár azért egyértelműen a fehér bőrű hölgyek vannak előnyben.

A cicilistás helyezések

A lista első helyét Jessica Simpson birtokolja buja cickóival – a 28 éves szőkeség igazából bombázó testének köszönheti mind filmes, mind zenei karrierjét.

Legismertebb dobása néhány éve a Hazárd megye lordjai című mozi betétdalának erotikus videoklipje volt, melynek ledér ruhás autómosós jelenete sok pasas képzeletébe belemarta magát. Dekoltázsával az ezüstérmet Tyra Banks érdemelte ki, aki, valljuk be, nem lóra emlékeztető arcvonásai révén válhatott szupermodellé, sokkal inkább karcsú alkatával.

Mivel sokszor meggyanúsították, hogy nem csupán a természetnek köszönheti didkóit, egyik műsorába meghívott egy plasztikai sebészt, és hagyta, hogy megvizsgálja a nagyközönség előtt – persze pólón keresztül. A doki végül azt nyilatkozta, valóban nincs nyoma műtétnek.

Csak a harmadik, de azért még dobogós helyig tudták vinni a tehetséges és gyönyörűszép Scarlett Johansson keblei - a 23 éves színésznő rendszeresen szerepel a férfimagazinok ilyen-olyan listáin.

A másik két dobogós hölgy

A 2006-os FHM tengerentúli kiadása és az Esquire magazin is neki szavazta az aranyérmet a Legszexisebb nő kategóriában, 2007-ben pedig a Playboy a Legszexisebb hírességnek választotta.

A lista negyedik helyén Carmen Electra, egykori Baywatch-bige ütközői állnak, míg ötödikek a botrányaival és állítólagos leszbikusságával kérkedő Lindsay Lohan cicijei lettek.

Utánuk sorban Katherine Heigl, Audrina Patridge, Jennifer Aniston, Megan Fox és végül Beyonce bájai következnek.

Ezt is szeretjük