Emlékszel az Igazából szerelem éneklő kislányára? Így megváltozott a 15 év alatt

Az Igazából szerelem szereplői így megváltoztak a film óta.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mai napig milliók rajonganak világszerte a 2003-ban kiadott Igazából szerelem című filmért, ráadásul már Magyarországon sincs olyan karácsonyi időszak, amikor ne játszaná le legalább egy csatorna a kultikussá vált alkotást. A romantikus filmben a nagy sztárok mellett - mint például Hugh Grant, Colin Firth, Rowan Atkinson vagy Emma Thompson - kevésbé ismert színészek is megcsillogtathatták a tudásukat.

Sokak kedvenc szereplője volt a bájos Joanna Anderson bőrébe bújó Olivia Olson, aki az egyik jelenetben elénekelte Mariah Carey-től az All I Want For Christmas Is You című dalt. A színésznő csupán 11 éves volt, amikor a filmet bemutatták. A 26 éves sztár már kislányként is csodaszép volt, így nem meglepő, hogy gyönyörű nő lett belőle.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek az Igazából szerelem azon szereplői, akik a film megjelenésekor még nem voltak annyira ismertek az emberek számára.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük