Hűtlen sztárok
Vannak olyan sztárok, akiknek semmit sem jelent a hűségi fogadalom és élnek a kínálkozó alkalmakkal.

Dia

 	David Boreanaz 	A Dr. Csont sztárja bizony nem a hűség példaképe, feleségét már többször is megcsalta, még kolléganőjével is.

David Boreanaz

A Dr. Csont sztárja bizony nem a hűség példaképe, feleségét már többször is megcsalta, még kolléganőjével is.

Dia

 	Arnold Schwarzenegger 	A Terminátor saját házvezetőnőjükkel szűrte össze a levet és egy fia is született a kapcsolatból, ám ezt eltitkolta a felesége elől.

Arnold Schwarzenegger

A Terminátor saját házvezetőnőjükkel szűrte össze a levet és egy fia is született a kapcsolatból, ám ezt eltitkolta a felesége elől.

Dia

 	Jeremy Irons 	34 év után lett vége a színészóriás házasságának, ugyanis saját bevallása szerint sem tudja megállni, hogy ne fogdossa a nőket. Többel pedig nem is állt meg a simogatásnál.

Jeremy Irons

34 év után lett vége a színészóriás házasságának, ugyanis saját bevallása szerint sem tudja megállni, hogy ne fogdossa a nőket. Többel pedig nem is állt meg a simogatásnál.

Dia

 	Jennifer Lopez 	A latin díva sem volt mindig éppen hű, Pitbullal ugyanis nem csak a közös számuk sikerét osztotta meg, hanem az ágyát is, pedig akkoriban még a sokkal fiatalabb Casper Smart volt a párja.

Jennifer Lopez

A latin díva sem volt mindig éppen hű, Pitbullal ugyanis nem csak a közös számuk sikerét osztotta meg, hanem az ágyát is, pedig akkoriban még a sokkal fiatalabb Casper Smart volt a párja.

Dia

 	Tim Burton 	A nyomasztó filmjeiről híres rendezőt lesifotósok buktatták le, hogy megcsalja bizarr külsejű feleségét, Helena Bonham Cartert.

Tim Burton

A nyomasztó filmjeiről híres rendezőt lesifotósok buktatták le, hogy megcsalja bizarr külsejű feleségét, Helena Bonham Cartert.

Dia

 	Denzel Washington 	A kétszeres Oscar-díjas színész 30 év házasság után egy fiatalabb nővel csalta meg a nejét, aki a hírek szerint megbocsátott csapodár urának.

Denzel Washington

A kétszeres Oscar-díjas színész 30 év házasság után egy fiatalabb nővel csalta meg a nejét, aki a hírek szerint megbocsátott csapodár urának.

Dia

 	Ronan Keating 	A Boyzone fiúegyüttes egykori tagja 14 év után vált el feleségétől, miután kiderült, hogy hónapokon keresztül csalta nejét az egyik háttértáncossal.

Ronan Keating

A Boyzone fiúegyüttes egykori tagja 14 év után vált el feleségétől, miután kiderült, hogy hónapokon keresztül csalta nejét az egyik háttértáncossal.

Dia

 	Dennis Quaid 	A Holnapután sztárja jószerével még senkihez sem volt hű, pedig már három feleséget is elfogyasztott.

Dennis Quaid

A Holnapután sztárja jószerével még senkihez sem volt hű, pedig már három feleséget is elfogyasztott.

Dia

 	Marlon Wayans 	A lesifotósok lettek a veszte a színésznek is, akiről nyaralás közben készültek képek, csakhogy nem gyermekei anyjával kényeztették egymást a fotókon.

Marlon Wayans

A lesifotósok lettek a veszte a színésznek is, akiről nyaralás közben készültek képek, csakhogy nem gyermekei anyjával kényeztették egymást a fotókon.

Dia

 	Jeremy Clarkson 	A Top Gear műsorvezetője és tulajdonosa akkor bukott le, mikor szeretőjével Rómában andalgott és erről fotókat is közöltek a sajtóban.

Jeremy Clarkson

A Top Gear műsorvezetője és tulajdonosa akkor bukott le, mikor szeretőjével Rómában andalgott és erről fotókat is közöltek a sajtóban.

Dia

 	Chad Michael Murray 	A Tuti gimi sztárja nem tud uralkodni magán, először feleségét, Sophia Bush-t, majd menyasszonyát, Kenzie Daltont is megcsalta. Pechjére, képek is készültek románcairól.

Chad Michael Murray

A Tuti gimi sztárja nem tud uralkodni magán, először feleségét, Sophia Bush-t, majd menyasszonyát, Kenzie Daltont is megcsalta. Pechjére, képek is készültek románcairól.

Dia

 	Liam Gallagher 	Az Oasis frontemberének a házassága is ráment a csalásra, kiderült ugyanis, hogy egy újságíróval folytatott viszonyából gyermeke is született.

Liam Gallagher

Az Oasis frontemberének a házassága is ráment a csalásra, kiderült ugyanis, hogy egy újságíróval folytatott viszonyából gyermeke is született.

Dia

 	Mia Farrow 	A színésznő 2013 októberében vallotta be, hogy bizony folyamatosan csalta Woody Allent nagy szerelmével, Frank Sinatrával, és valószínűleg fia is az énekestől van.

Mia Farrow

A színésznő 2013 októberében vallotta be, hogy bizony folyamatosan csalta Woody Allent nagy szerelmével, Frank Sinatrával, és valószínűleg fia is az énekestől van.

Ezt is szeretjük
Fotó: